Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Миколаївський університет запропонував програму «Шанс. Поновлення» для тих, хто свого часу не встиг або не зміг закінчити ЗВО

Програма «Шанс. Поновлення» стартувала в Університеті імені Пилипа Орлика. Ця програма розроблена для тих, хто з якихось причин не зміг закінчити вищу освіту, незалежно в якому році та за якої спеціальності навчався.
Прийомна комісія Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика розробила концепцію цієї програми та презентувала на зустрічі з журналістами. Як стало відомо, поновитись колишній студент, може на будь-яку спеціальність, за якою навчався в Університеті імені Пилипа Орлика чи будь-якому іншому виші.
«В університеті надали максимум можливостей для тих, хто з якихось причин не зміг закінчити будь-який вищий навчальний заклад раніше. Якщо студент має академічну довідку про навчання, він має законне право просто поновитися в навчальному закладі», – зазначила на зустрічі відповідальний секретар приймальної комісії Ганна Жданова.
В університеті ім. П. Орлика такі студенти можуть без проблем продовжити навчання на будь-якому рівні – від фахового молодшого бакалавра до бакалавра, залежно від того, на якому рівні вони навчалися раніше.
Поновлення можливе на той рівень освіти, з якого був відрахований студент.
В Університеті Пилипа Орлика навчання на освітньому рівні фаховий молодший бакалавр здійснюється за такими спеціальностями:
– фармація, промислова фармація;
– право;
– комп’ютерна інженерія;
– журналістика;
– готельно-ресторана справа;
– геодезія та землеустрій;
– фінанси, банківська справа та страхування;
– облік та оподаткування;
– маркетинг;
– підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
– медсестринство.
Спеціальності програми бакалавр:
– транспортні технології (автомобільний транспорт);
– технології медичної діагностики та лікування;
– фінанси, банківська справа та страхування;
– психологія;
– фізична терапія, ерготерапія;
– готельно-ресторанна справа;
– геодезія та землеустрій;
– комп’ютерна інженерія;
– дошкільна освіта;
– початкова освіта;
– медсестринство;
– журналістика;
– фармація, промислова фармація;
– туризм;
– право.
Також журналісти дізналися, що вже є ті, хто скористався з цієї програми, і став студентом ще цього року.
«Це чудовий шанс знову почати вчитися. Бо знання здобувати ніколи не пізно! А іноді дуже навіть необхідно», – студентка Ганна Сергеєнко.
«Думаю, це чудова можливість, яка допомагає все-таки отримати бажану професію, навіть якщо раніше цьому завадили обставини» – студент Вадим Чернієнко.
«Університет дає тобі великі можливості, щоб ти розвивався, не сидів на місці, і тому такі програми дають поштовх, якого чекали ті, хто не закінчив ВНЗ», – студент Данило Кабанов, який поновився.
Як зазначила Ганна Жданова: «Зараз також є чудова можливість паралельного навчання, для студентів з інших вишів в Університеті імені Пилипа Орлика. Це дасть змогу освоїти ще одну спеціальність”.
Скористайтеся цим шансом у вас є можливість до 1 лютого.
Встигни, попри все, здійснити свою мрію про вищу освіту вже до 01 лютого 2022 року у Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика.
Приймальна комісія: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2, телефон 050-394-72-87, 0935120012, 0501985893 (viber), сайт mku.edu.ua