Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Проєкт «Готові запитати» продовжує роботу!

Набирає обертів проєкт «Медіамастерні» кафедри журналістики Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика «Готові запитати!», в рамках якого студенти-медійники беруть інтерв’ю у відомих особистостей міста Миколаєва: від очільників профільних департаментів до лікарів, від політиків до громадських діячів від підприємців до освітян, від рестораторів до….

Цього разу гостею проєкту стала Анушик Маргарян — головна спеціалістка відділу бухгалтерського обліку та планово-економічного розвитку галузі управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради й кандидат у депутати.

Провідною темою бесіди, звичайно, стала проблема COVID. Чи існує вірус взагалі, зонування Миколаївщини, заповнення лікарень хворими, відкриття нових приміщень для хворих, “цікаві” та неоднозначні запити до служби пані Анушик, – все це обговорювали інтерв’юєри з гостею.

Також почули позицію щодо війни у Вірменії, та дізналися, що Анушик Маргарян “багата”: має дві Батьківщини, які однаково любить – Україну і Вірменію. Звичайно, говорили й про майбутні вибори. Пані Анушик впевнена у своїх силах і здібностях, і переконана найкраща її риса – чесність і порядність. В її планах поліпшити медицину та привести до ладу цю галузь.  Гостя має три вищі освіти, що говорить про її професійні навички та амбіції, а у вільний час від роботи і турбот вона надає перевагу вишивці, а ще дуже любить подорожувати, з чим у неї пов’язано багато цікавих історій.

На закінчення, пані Анушик щиро побажала студентам-медійникам подальших професійних звершень, здійснення мрій та досягнення, поставлених цілей, щирою українською мовою та рідною вірменською.