Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ПИЛИПА ОРЛИКА ЗАПРОШУЄ НА ОН-ЛАЙН ВИПУСКНИЙ

28 червня, У День Конституції України, основи якої для усього світу заклав українець Пилип Орлик, – Міжнародний університет імені Пилипа Орлика запрошує випускників на он-лайн випускний.

У цьому році, навіть в умовах пандемії коронавируса, випускники, їхні рідні та близькі можуть долучитися до урочистої атмосфери випускного, побачити одногрупників та улюблених викладачів, почути привітання й напуття.

Адміністрація університету бажає Вам, дорогі випускники, благополуччя, ентузіазму, особистої цілеспрямованості, успіхів у подальшому оволодінні нескінченним багатством знань. Саме молодь є символом прогресу, інноваційного розвитку будь-якої сфери. Ви є тією потужною силою, яка володіє необхідним потенціалом, яка здатна зробити соціальний і економічний прорив. Нехай Ваш професійний шлях буде продуктивним та перспективним. Вперед до перемог і нових горизонтів!

РОЛИК

Актуальну інформацію про вступ без ЗНО, бюджетне навчання в університеті, антикризові програми для абітурієнтів в умовах пандемії, бронюванні місць за цінами 2019 року можна дізнатися, перейшовши за посиланням: https://news.pn/ru/public/234852 .