Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

ЦІНИ ЗРОСТАЮТЬ! МИ ЗНАЄМО, ЯК ЇХ ЗУПИНИТИ!

Світ готується до економічної кризи.

Чого чекати випускникам дев’ятих, одинадцятих класів, технікумів, ПТУ, – усім, хто у цьому році вирішив розпочати свій шлях до вищої освіти?

Уже не викликає сумніву факт, що платоспроможність населення у цьому році серйозно знизиться.

У той же час, у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року, суттєво зросте вартість навчання у державних закладах вищої освіти. У цьому році вона повинна становити не менше 60 % від вартості, яку держава сплачує навчальному закладу за студента бюджетної форми навчання. У середньому, вартість навчання становитиме 25000 гривень за рік.

Важливо, також, враховувати, що кількість бюджетних місць буде суттєво зменшено. А за найбільш престижними спеціальностями, такі місця можуть бути і зовсім ліквідованими.

Це стосується 38 спеціальностей: торгівля та біржова діяльність; комп’ютерна інженерія; медсестринство право; економіка; менеджмент; маркетинг; психологія; журналістика; туризм; готельно-ресторанна справа; облік та оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування; підприємництво; фармація, промислова фармація; фізична терапія та ерготерапія; громадське здоров’я тощо.

Недержавні заклади вищої освіти менш залежні від фінансової політики Міністерства.

Університет ім. П. Орлика, розуміючи ситуацію, що склалася e країні, з 15 КВІТНЯ розпочинає акцію реєстрації студентів на навчання у 2020 році  ЗА ЦІНАМИ 2019 року.

Крім того, університет пропонує абітурієнтам зареєструватися для участі у програмі дуального навчання, вартість якого, за студента, сплачує роботодавець (https://news.pn/ru/public/217128, https://news.pn/ru/public/217568)

Бажаючим зареєструватися та взяти участь у програмі, – можна отримати інформацію за телефонами 0503947287 та 0512593001, або на сайті університету: mku.edu.ua

Адреса приймальної комісії  : м. Миколаїв, вул. Котельна 2