Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

БЕЗКОШТОВНА ВИЩА ОСВІТА У ПРИВАТНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ: МІФ АБО ПРАВДА?

Чи можна здобути вищу освіту за престижною спеціальністю у приватному університеті без оплати? Так, це реальність!

Сьогодні Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика надає можливість випускникам 11 класів, ліцеїв, коледжів та професійно-технічних училищ навчатись на популярних та престижних сучасних спеціальностях «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» безкоштовно! Ви здивовані?

Такі унікальні умови навчання можливі завдяки дуальної моделі, яка впроваджується університетом з 2016 року. Німецька дуальна модель базується на співпраці навчального закладу безпосередньо з роботодавцем, що забезпечує проходження практики за спеціальністю на профільному підприємстві, у період якої здобувач вищої освіти не лише отримує стипендію, а й роботодавець сплачує за нього навчання у закладі вищої освіти.

Як засвідчують багаторічні дослідження європейського ринку праці, такий зв’язок теорії та практики дозволяє підготувати висококваліфікованого спеціаліста з максимальним рівнем теоретичних знань та професійних умінь, що значно спрощує процес адаптації випускника на майбутньому місці роботи. Не випадково таку форму навчання сьогодні використовують більше 50% європейських, американських та канадських навчальних закладів. Уже біля 30% закладів вищої освіти Японії, Південної Кореї та Китаю використовують елементи дуальної моделі.

В Україні 18 вересня 2018 року Кабінет Міністрів підписав Концепцію підготовки спеціалістів по дуальній формі здобуття освіти, але поки впровадження елементів дуальної форми навчання в Україні відбувається лише в ланці професійно-технічної освіти. Тому використання такої моделі в Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика дійсно є революційним кроком у розвитку вищої освіти в Україні.

Не марнуй свій час! Скористайся неймовірною можливістю здобути високоякісну вищу освіту БЕЗКОШТОВНО!