Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

АНТИКРИЗОВА ПРОГРАМА ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ 2020. ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

Короновірус;  карантин;  економічна криза; відсутність занять в школі; невизначеність термінів вступної кампанії;  збільшення вступних балів ЗНО та кількості  обов’язкових предметів тестування;  підвищення вартості навчання  до 25 000 гривень в державних закладах освіти та скорочення бюджетних місць на  престижні спеціальності: підприємництво, торгівля та біржова діяльність; комп’ютерна інженерія; медсестринство; право; економіка; менеджмент; маркетинг; психологія; журналістика; туризм; готельно-ресторанна справа; облік та оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування; фармація, промислова фармація; фізична терапія та ерготерапія; громадське здоров’я тощо.

ЯК  ДОПОМОГТИ  СОБІ   НЕ  ЗАЛИШИТИСЬ   ЗА   БОРТОМ

ОСВІТНІХ   ПЕРЕПЕТІЙ   ЦЬОГО   РОКУ?

Міжнародний класичний університет  ім. П. Орлика розробив АНТИКРИЗОВУ ПРОГРАМУ для абітурієнтів.

І. ЯКІ ВАРІАНТИ ЗНИЖЕННЯ ОПЛАТИ ЗА НАВЧАННЯ  МАЮТЬ АБІТУРІЄНТИ В 2020 РОЦІ ?

– З 15 квітня і до кінця травня в університеті традиційно діє акція «БРОНЮВАННЯ МІСЦЬ НА НАВЧАННЯ В 2020 РОЦІ ЗА ЦІНАМИ 2019».

Для прийняття участі в такій програмі, абітурієнтам  треба зареєструватися та заключити попередню угоду за посиланням РЕЄСТРАЦІЯ, а також сплатити на рахунок університету  вартість не менше, ніж одного семестру.

ІІ. В УНІВЕРСИТЕТІ Є НАВЧАННЯ ЗА РАХУНОК  БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ?

– Навчальний заклад не має бюджетного фінансування. 

В той же час, наявна програма, яка дозволяє студентам навчатися без внесення платежів за навчання . 

В разі участі студентів в такій програмі, вартість навчання сплачує роботодавець за рахунок коштів, зароблених студентами під час закордонних  стажувань в межах дуальної (поєднуючої теоретичну підготовку та роботу за фахом) освіти.

Студенти, в межах таких стажувань, зазвичай, отримують від 10000 грн. на місяць.

Зареєструватися для участі в такій програмі можна за посиланням  РЕЄСТРАЦІЯ.

ІІІ. ЧИ Є МОЖЛИВІСТЬ ЗБЕРЕГТИ ЧАС І КОШТИ ЗА РАХУНОК СКОРОЧЕННЯ ТЕРМІНІВ НАВЧАННЯ?.

         Абітурієнти, які мають ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ, або НАВЧАЮТЬСЯ В 11 КЛАСІ, вже 1 травня можуть бути прийняти на дистанційне навчання за робітничою професією по спеціальностям, спорідненим з університетськими: молодша медична сестра, лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, діловод, стюард, касир, паспортист, охоронник, – і, в липні, серпні, отримати диплом кваліфікованого робітника.

ЩО ЦЕ ДАЄ АБІТУРІЄНТОВІ?

  • ПРАВО БУТИ ЗАРАХОВАНИМ (в серпні, вересні ДО КОЛЕДЖУ УНІВЕРСИТЕТУ ЗА РІВНЕМ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР», – НЕЗАЛЕЖНО ВІД РЕЗУЛЬТАТІВ ЗНО;
  • МОЖЛИВІСТЬ СКОРОТИТИ НАВЧАННЯ В КОЛЕДЖІ НА ТЕРМІН ВІД ШЕСТИ ДО ДЕСЯТИ МІЧЯЦІВ;
  • ЗМЕНШЕННЯ ФІНАНСОВИХ ВИТРАТ НА НАВЧАННЯ: ОПЛАТА НАВЧАННЯ ЗА РОБІТНИЧОЮ ПРОФЕСІЄЮ, при вступі в коледж, зараховується ЯК ОПЛАТА ЗА ПЕРШИЙ СЕМЕСТР.
  • МОЖЛИВІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ НАВЧАННЯ НА БАКАЛАВРАТІ ЗА СКОРОЧЕНИМ, ЯК ПРАВИЛО НА 2 РОКИ, ТЕРМІНОМ ТА ПОДАЛЬШОГО ВСТУПУ в МАГІСТРАТУРУ

Заключити угоду онлайн на дистанційне навчання можна за посиланням РЕЄСТРАЦІЯ

ІV. ЧИ Є ФІНАНСОВИЙ ЗИСК НАВЧАТИСЯ ОДНОЧАСНО ЗА ДВОМА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ?

– студенти, які навчаються за двома спеціальностями, вартість другої сплачують в розмірі 50%. За період навчання, наприклад, на бакалавраті, економія складатиме від 30 000 гривень.

V. ЯКІ ПІЛЬГИ В ОПЛАТІ ЗА НАВЧАННЯ ІСНУЮТЬ В НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ?

– за кожний семестр, в якому студенти навчаються на відмінно, вартість навчання знижується на 5%. Таким чином, сумарна знижка може становити 25% вартості навчання;

– пільгами користуються учасники АТО та члени їх сімей; студенти, що мають високі досягнення в науковій, громадській діяльності; студенти, що опинилися в скрутних обставинах тощо.

VІ. ЯКЩО З МОЄЇ СІМЇ В УНІВЕРСИТЕТІ НАВЧАЄТЬСЯ ДЕКІЛЬКА ОСІБ, ЧИ БУДЕМО МИ МАТИ ПІЛЬГИ В ОПЛАТІ ЗА НАВЧАННЯ?

– ТАК. Якщо з однієї сім’ї навчається декілька осіб, то за навчання другої особи вартість буде меншою на 20%, а за кожного наступного студента знижуватиметься на 10%.