Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Неймовірна краса рідного краю на сторінках вічності

Сьогодні представники Медіамайстерні Міжнародного Класичного Університету імені Пилипа Орлика завітали на урочисту презентацію книги “Регіональні ландшафтні парки Миколаївщини”.

Захід відбувся у Центральній міській бібліотеці ім. М. Кропивницького, який приурочений до Всесвітнього Дня дикої природи. Ініціатором створення наукового видання стало Управління екології та природних ресурсів, яке допомогло презентувати усі регіональні ландшафтні парки Миколаївщини.

Книга у повній мірі демонструє красу нашого краю, у ній вміщені дивовижні фотокартки, дивлячись на які затамовуєш подих через їх вишуканість, граційність. У виданні зібрано фотографії понад 18 авторів. Кожна з фотографій супроводжується маленьким текстом-довідкою, яка допомагає дізнатися про історію парків. Саме завдяки такому науково-популярному виданню можна подорожувати, не виходячи з дому, і у гарній якості милуватися природними парками нашої місцевості.

Наша рідна земля наповнена фантастичними надбаннями природи, які милують око та пробуджують людей на творчі експерименти.
Переглянувши фотоальбом хочеться одразу поїхати і на власні очі подивитися на різнобарвність нашого краю.

Анастасія Басовська