Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти Університету імені Пилипа Орлика відвідали концерт-реквієм до п’ятої річниці оборони Міжнародного аеропорту “Донецьк”.

Мужність і музика – дивовижне поєднання, яке вражає.

Військовий оркестр Миколаївського гарнізону влаштував концерт-реквієм до п’ятої річниці оборони Міжнародного аеропорту “Донецьк”.
Бої за Донецький аеропорт стали символом незламності та бойового духу українського війська. Цей день знаменує відчайдушну боротьбу нашого народу за власні державні надбання та вшанування пам’яті тих, хто загинув під час боїв за Донецький аеропорт.

20 січня головна вулиця міста Миколаєва, начебто ожила, бо долучила багатьох містян до музично-патріотичного дійства. Також завітали й студенти Міжнародного Класичного Університету імені Пилипа Орлика, які з відчуттям скорботи, і водночас гордості, слухали концерт та вшанували пам’ять загиблих. Адже серед студентів заочної форми навчання є достатньо велика кількість військовослужбовців.

Поєднання мужності та мистецтва гри справді дивує.
Запал у очах і насолода від гри відбивалася на обличчях військових. Для них було надважливо самотужки провести цей маленький КОНЦЕРТ, щоб власним прикладом продемонструвати незламність нашого коріння та скорботу за своїми друзями, братами, побратимами, які покинули цей світ, захищаючи аеропорт у Донецьку.

Гордість та велика шана військовослужбовцям, які не тільки захищають нашу країну, але й плекають культурні традиції та підтримають на високому рівні духовне надбання народу.

P. S. Долучайтеся до перегляду фільму “Кіборги”, який в повній мірі передає усі пережиті емоції, які розгорталися під час збройного конфлікту на Донбасі.

Анастасія Басовська