Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

У Міжнародному класичному університеті відзначають День студента: запальний виступ «Orli Dance» та стипендія імені Пилипа Орлика

День, коли кожному студенту прощається запізнення на пару… Коли не буває поганих оцінок і “дістаємо подвійні листочки”… Коли всі семінари та практичні переносяться на інший день … Звичайно, хотілося б, щоб все було саме так, але повернімося до нашої реальності, адже ми не менш круто провели цей день!

14 листопада студенти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика відзначали День студента. У нашому університеті зібралося стільки талантів, що нудьгувати нам не довелося, адже нас веселили і танцями, і піснями, а викладачі порадували нас грамотами на різний “смак і колір”. Окремо хотілося б виділити наших запальничок «Orli Dance», які на кожне свято дивують нас все новими й новими виступами.

Крім того, під час урочистого концерту та привітання активістів університету під гучні оплески вручили стипендію імені  Пилипа Орлика студенці 3 курсу спеціальності “Журналістика” Ременяк Тетяні.

Всіх зі святом!

Олександра Альбещенко