Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

СЬОГОДНІ ЩЕ МОЖНА СТАТИ СТУДЕНТОМ Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика відкрив осінній набір на затребувані спеціальності

СЬОГОДНІ ЩЕ МОЖНА СТАТИ СТУДЕНТОМ
Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика
відкрив осінній набір на затребувані спеціальності

Фахівці Міжнародного класичного університету імені П. Орлика, проаналізувавши вступу до вузів в 2019 році, сформулювали пропозиції і рекомендації, які будуть актуальні для абітурієнтів, особливо з урахуванням набору в університет на заочну, вечірню та дистанційну форми навчання.

ХТО ЩЕ МОЖЕ СТАТИ СТУДЕНТОМ СЬОГОДНІ?

1. Абітурієнти, які мають повну загальну середню освіту та необхідні, для вступу до університету або коледжу, сертифікати ЗНО.
На сьогодні дійсні сертифікати 2017-2019 років, крім іноземної мови, де потрібен сертифікат тільки нинішнього року.
Абітурієнтам, які вирішили перенести вступ на наступний рік, важливо врахувати, що в МОН розробляють нову методологію проведення тестування, що тягне за собою скорочення дії сертифікатів до одного року. Таким чином, якщо Ви не робите в ВНЗ цього року, то в наступному, швидше за все, Вам доведеться проходити тестування повторно.
2. Абітурієнти, які мають вищу освіту, не нижче бакалавра, для вступу до магістратури.
У нинішньому році надходження на освітній рівень магістр можливо як при наявності сертифікатів ЗНО з дипломом бакалавра, так і без ЗНО з дипломом спеціаліста або магістра.
Таким чином, якщо у Вас вже є диплом спеціаліста або магістра, але Ви вирішили змінити спеціальність або отримати більш високий рівень освіти, – надходження в нинішньому році без ЗНО, це Ваш шанс.
3. Абітурієнти, з дипломом молодшого спеціаліста, для продовження навчання на бакалавраті. Надходження здійснюється на основі внутрішнього іспиту вузу без ЗНО (крім спеціальності фінанси, банківська справа і страхування). Термін навчання становить 2 роки.
Реформування системи освіти на новому етапі передбачає надходження на освітній рівень «бакалавр» абітурієнтів з рівнем «молодший спеціаліст» через ЗНО. Таким чином, в наступному році проходити ЗНО доведеться випускникам всіх освітніх рівнів.
4. Випускники шкіл, які не мають ЗНО, мають можливість пройти короткий курс робітничої професії, і, до кінця набору на заочне відділення, бути зарахованим на скорочену модель навчання кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»
5. Одинадцятикласники паралельно з навчанням в школі, мають можливість пройти дистанційний курс робітничої професії, що відповідає обраній в вузі спеціальності, і отримати диплом.
ЩО ВІН ДАЄ?
– право відразу після закінчення школи бути зарахованим на 2 курс Коледжу Університету на рівень «молодший спеціаліст» без здачі ЗНО;
– можливість скоротити термін навчання від 6 місяців до одного року;
– в разі зміни життєвої ситуації, диплом кваліфікованого працівника дає можливість почати працювати відразу після школи або поєднувати роботу з навчанням.
Вже зараз можна почати навчання за робітничими професіями:
• Молодша медична сестра по догляду за хворими
• Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
• Діловод
• Стюард
• Касир (на підприємстві, в установі, організації)
• Паспортист
• Охоронець.
Оскільки у вступній кампанії 2020 року кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст» відсутній, то у випускників курсів робочої спеціальності в цьому році є остання можливість продовжити навчання без ЗНО на освітньому рівні МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ:
Фармація, промислова фармація
право
Комп’ютерна інженерія
Журналістика
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Фінанси, банківська справа і страхування
Облік та оподаткування
маркетинг
Підприємництво, торгівля і біржова діяльність
Медсестринство
Набір в університет ім. П. Орлика здійснюється за наступними спеціальностями на рівень БАКАЛАВР:
Транспортні технології (автомобільний транспорт)
Технології медичної діагностики і лікування
Фінанси, банківська справа і страхування
Психологія
Фізична терапія, Ерготерапія
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Комп’ютерна інженерія
Дошкільна освіта
Початкову освіту
Медсестринство
Журналістика
Фармація, промислова фармація
туризм
право
МАГІСТР:
Фінанси, банківська справа і страхування
Фізична терапія, Ерготерапія
Фармація, промислова фармація
Готельно-ресторанна справа
Комп’ютерна інженерія
громадське здоров’я
Менеджмент організацій (Публічне управління і адміністрування)
Психологія
туризм
право
АСПІРАНТ:
-Психологія
В Університеті ім. Пилипа Орлика є бюджетні умови навчання
У Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика впроваджена німецька модель дуального освіти: поєднання навчання з практичним «впровадженням» на підприємства світового рівня. В рамках такої моделі, в канікулярний час, студенти проходять оплачувані міжнародні стажування.
Кабінет Міністрів України підписав Концепцію дуальної моделі отримання освіти. Також, як і в 50% європейських, американських, канадських навчальних закладів, 30% вузів Японії Південної Кореї і Китаю така модель будується на основе взаємодії навчального закладу і роботодавця.
Завдяки такій взаємодії, під час проходження практики на профільному підприємстві, роботодавець не тільки оплачує стипендію, а й компенсує навчальному закладу вартість навчання практиканта. При цьому, така оплата не тягне за собою будь-яких зобов’язань студента щодо його працевлаштування після закінчення вузу.

У ТЕБЕ ВСЕ ВИЙДЕ!
Адреса приймальної комісії: г. Николаев, ул. Котельна,2;
телефон 0512-59-30-01, 55-07-36, 050-394-72-87;
сайт mku.edu.ua.