Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

У Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика стартував набір на заочне, вечірнє і дистанційне навчання

У Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика стартував набір на заочне, вечірнє і дистанційне навчання

 У приймальній комісії ВНЗ представили інформацію про тих, хто може вступити до університету в 2019 році.
1.Абітуріенти, які мають повну загальну середню освіту та необхідні, для вступу до університету або коледжу, сертифікати ЗНО.
На сьогодні дійсні сертифікати 2017-2019 років, крім іноземної мови, де потрібен сертифікат тільки нинішнього року.
Абітурієнтам, які вирішили перенести вступ на наступний рік, важливо врахувати, що в МОН розробляють нову методологію проведення тестування, що тягне за собою скорочення дії сертифікатів до одного року. Таким чином, якщо Ви не робите в ВНЗ цього року, то в наступному, швидше за все, Вам доведеться проходити тестування повторно.
2. Абітурієнти, які мають вищу освіту, не нижче бакалавра, для вступу до магістратури.
У нинішньому році надходження на освітній рівень магістр можливо як при наявності сертифікатів ЗНО з дипломом бакалавра, так і без ЗНО з дипломом спеціаліста або магістра. Чи буде збережена така можливість в наступному році, поки невідомо.
3. Абітурієнти, з дипломом молодшого спеціаліста, для продовження навчання на бакалавраті. Надходження здійснюється на основі внутрішнього іспиту вузу без ЗНО (крім спеціальності фінанси, банківська справа і страхування). Термін навчання становить 2 роки.
Абітурієнтам, які вирішили перенести вступ на наступний рік, важливо врахувати, що в МОН розробили нову методологію надходження, на освітній рівень бакалавр абітурієнтів з рівнем молодший спеціаліст через ЗНО. Таким чином, в наступному році проходити ЗНО доведеться всім випускникам.
4. Абітурієнти з дипломом кваліфікованого працівника.
Такий диплом дає право вступити без ЗНО в університетський коледж на рівень молодшого спеціаліста зі скороченим терміном навчання і правом продовження навчання на бакалавраті. При цьому необхідно врахувати, що набір на освітній рівень молодшого спеціаліста в 2019 році здійснюється востаннє.
Сіітуаціі бувають різними. Людина, з якоїсь причини, не здавав ЗНО, не добрав бали або вирішив здобути вищу освіту, будучи дорослим, через багато років, після закінчення школи, коли багато знання, природно, забулися.
Чи можливо при такій ситуації, в 2019 році отримати диплом кваліфікованого робітника і стати студентом коледжу?
В Україні існує ступінчаста система освіти: робітнича професія, коледж (молодший спеціаліст), університет (бакалаврат, магістратура, докторантура).
        В університеті ім.П Орлика працюють всі елементи цієї системи.
Уже в серпні, випускники шкіл як цього року, так і минулих років, які не мають сертифікатів ЗНО, можуть почати свій шлях у вищу освіту, вступивши в вузівської центр професійної підготовки на професії, родинні університетським:
Молодша медична сестра по догляду за хворими
Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
діловод
Стюард
Касир
паспортист
Охоронець.

Термін навчання для цих професій від трьох місяців. Тому, вже в кінці листопада, у випускників шкіл буде не тільки диплом кваліфікованого працівника, а й право продовжити навчання в коледжі за спеціальностями:
– фармація, промислова фармація
– право
– комп’ютерна інженерія
– журналістика
– готельно-ресторанна справа
– геодезія та землеустрій
– фінанси, банківська справа і страхування
– облік та оподаткування
– маркетинг
– підприємництво, торгівля і біржова діяльність
– медсестринство
Іншими словами, ПРАВО встигнути в останній вагон надходження за ступеневою системою. Так як з 2020 року набір на рівень «молодший спеціаліст» вже відсутня.
Для більш комфортного входження в процес вищої освіти, в університеті ім.П Орлика все, хто навчається робітничими професіями, мають право паралельно відвідувати лекції коледжу за обраною спеціальності.Універсітет ім. Пилипа Орлика здійснює підготовку за спеціальностями: БАКАЛАВР:
-Транспортні технології (автомобільний транспорт)
-Технології медичної діагностики і лікування
-Фінанси, банківська справа і страхування
-Психологія
-Фізична терапія, Ерготерапія
-Готельний-ресторанна справа
-Геодезія та землевпорядкування
-Комп’ютерна інженерія
-Дошкільна освіта
– Початкова освіта
-Медсестринство
-Журналістика
-Фармація, промислова фармація
-Туризм
-право
МАГІСТР:
-Фінанси, банківська справа і страхування
Громадське здоров’я 
-Фізична терапія, Ерготерапія
-Фармація, промислова фармація
-Готельно – ресторанна справа
-Комп’ютерна інженерія
– Менеджмент організацій
-Психологія
-Туризм
-право
Більш детальну інформацію абітурієнти можуть отримати в приймальній комісії за адресою: Котельна, 2, а також за телефонами: (0512) 593-001, (0512) 550-736, (050) 394-72-87.