Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Запрошуємо Вас на День відкритих дверей Міжнародного класичного університету ім. Пилипа Орлика 18 квітня 2019 року. Керівник стартапу YESTALK MESSENGE проведе для молоді Миколаєва та області безкоштовний тренінг по вибору професії

Шановні мешканці Миколаївщини!
У четвер, 18 квітня, Університет ім. П. Орлика пропонує молоді безкоштовно пройти тренінг від відомого коуча, рівень якого оцінили не тільки в Києві, а й в значній частині Європи.
Андрій Трутенко – керівник стартапу yestalk messenger, кандидат політичних наук, автор і ментор освітніх програм для підлітків і дорослих, – створив неймовірно цікавий і ефективний тренінг по визначенню і вибору майбутньої професії.
Коучинг – це своєрідний метод консультування, який полягає у спільній роботі з пошуку методів особистого поліпшення або професійного росту.
«Участь у тренінгу дозволить випускникам шкіл виявити індивідуальні здібності і схильності, необхідні у майбутній професії, визначити які професії їм підходять і чому, психологічно підтримати батьків у прийнятті життєво важливого рішення», – повідомили в прес-центрі навчального закладу.
Мета коуча – не вести людини за руку, оберігаючи від проблем і складнощів. Мета – допомогти повірити в свої сили, розкрити здібності і, спираючись на переваги, рухатися до нових вершин життя, – констатує Андрій Трутенко.
В рамках тренінгу, кваліфіковані фахівці розкажуть про сучасний стан ринку праці, найбільш затребувані професії, можливості вибору ефективної освітньої програми.
За результатами тренінгу молоді люди зможуть зорієнтуватися в тому, як розвинути, в повній мірі, здібності, необхідні для успішної самореалізації в привабливих професійних сферах.
Старшокласники ознайомляться з проектом «Оn-line ЗНО» і зможуть пройти пробне тестування за фахом, підібраною на тренінгу.
МИ ДОПОМОЖЕМО ТОБІ ДОСЯГТИ ТВОЇХ ЦІЛЕЙ

ТРЕНІНГ ВІДБУДЕТЬСЯ 18 КВІТНЯ 2019 р. о 14-00