Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ СТАРТУВАВ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЕТАП НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА»

Асоціація благодійників України спільно з регіональними партнерами Благодійним фондом «Червоне намисто» та Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика запрошують доброчинців, меценатів, волонтерів, їхніх партнерів номінуватися або номінувати своїх колег на участь в регіональному конкурсі «Благодійна Миколаївщина – 2017».

Конкурс проводиться з метою відзначення кращих в Миколаївській області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2017 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період проводили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити на офіційному сайті конкурсу http://blagoukraine.org/. Заповнену заявку надсилати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Переможців визначатимуть в тринадцяти основних, трьох індивідуальних та двох спеціальних номінаціях.
Основні колективні номінації:
1) Благодійність середнього бізнесу.
2) Благодійність малого бізнесу.
3) Корпоративна благодійність.
4) Колективне волонтерство.
5) Регіональна благодійність.
6) Благодійність в охороні здоров’я.
7) Благодійність в освіті та науці.
8) Благодійність в культурі та мистецтві.
9) Благодійність в соціальній сфері.
10) Благодійність в захисті України.
11) Благодійність неурядового сектору.
12) Молодіжна та дитяча благодійність.
13) Благодійна акція року.
Основні індивідуальні номінації:
1) Громадянська благодійність.
2) Волонтер року.
3) Меценат року.
Спеціальні номінації:
1) Благодійність у медіа.
2) Допомога з-за кордону.

Кінцевий термін подачі заявок для участі в регіональному конкурсі – 15 лютого 2018 року.

Церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2017» відбудеться в середині березня 2018 року у м. Миколаєві. Найкращі благодійники області отримують суспільне визнання та нагороду конкурсу – благодійний «Оскар», унікальну бурштинову статуетку «Янгол добра».