Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Миколаївський університет починає підготовку персоналу для престижної круїзної компанії

Університет імені Пилипа Орлика в листопаді-грудні цього року розпочинає цільовий набір на заочне відділення студентів спеціальностей «готельно-ресторанний бізнес», «туризм», «фізична терапія і ерготерапія», «психологія», – для роботи на круїзних судах італійської компанії MSC Cruises (www.msccruises.com).

У прес-центрі університету редакції повідомили наступну інформацію, – круїзний ринок сьогодні переживає бум популярності. Круїзні лайнери перетворюються на міні-міста, кількість тільки персоналу, в яких складає від 2 до 3 тисяч чоловік. В експлуатацію вводяться все більш нові та досконалі судна, які, поряд зі старими, необхідно забезпечити персоналом.

Компанія MSC Cruises є визнаним лідером круїзного бізнесу в Європі. Робота в ній престижна, високооплачувана (для початківців від 1 до 2 тисяч євро в місяць) і забезпечена повним соціальним пакетом.

Тільки найближчі 4 роки, у зв’язку з введенням нових лайнерів в експлуатацію, компанії необхідно поповнити свій персональний склад до 14 000 чоловік. У зв’язку з цим працевлаштування для випускників, які успішно підготувалися до роботи, є гарантованим.

Для спільної з університетом програми, поряд з традиційними напрямками, – готельно-ресторанне, туристичне обслуговування, цікаві й такі напрямки як анімація, робота з дітьми, фітнес, фізична активність. Звідси і потреба в психологах, фахівцях фізичної галузі та терапії.

За час підготовки, поряд з виконанням стандартних програм спеціальності, студентам надається можливість максимально глибокого вивчення німецької, англійської мови, а також профільних технологій, що необхідні для круїзної практики.

Для абітурієнтів, які мають освіту за іншими спеціальностями, можливий набір на старші курси. Довідки щодо програми можна отримати в приймальній комісії Університету ім. П.Орлика за адресою: м. Миколаїв, вул. Котельня, 2, телефон (0512) 59 30 01.