Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Юристи відзначають своє професійне свято

День юриста з’явився в календарі України за Указом Президента № 1022/97 від 16.09.1997 р. Це свято, об’єднує юристів різних сфер діяльності, що стоять на захисті прав і свобод українців. День юриста, це професійне свято людей все життя яких підпорядковане гаслу «Знати право, служити праву, захищати право», відзначається щорічно 8 жовтня.

День юриста − це свято для тих, хто не зі слів знає, як забезпечити розбудову нашої незалежної держави, для тих представників юридичної науки і практики, яким відведене провідне місце в формуванні правової свідомості співвітчизників, а також стояти на стороні букви закону, вірою і правдою служити людям.

Юристи та випускники Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика сьогодні роблять неоціненний внесок у справу захисту нашої Батьківщини під час проведення антитерористичної операції.

Українське суспільство, всі ми низько вклоняємося нашим героям, які, ризикуючи життям, проявляють величезну силу людського духу, високий професіоналізм і священно вірять у правоту своєї справи – боронити политу кров’ю рідну землю.

У день професійного свята сердечно вітаємо з Днем юриста викладачів, студентів, правників та випускників Університету. Бажаємо міцного здоров’я Вам і вашим близьким, вулкан игровые автоматы играть онлайн, родинного тепла, надійного тилу, упевненості в щасливому майбутньому нашої Вітчизни!

Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують вас на професійному шляху, а тепло, щирість, віра і любов − у родинному житті. Яскравого майбутнього, творчого натхнення, нових перемог та досягнень, спеціальність правознавство!