Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Випускники МКУ ім. П.Орлика зможуть продовжити навчання у Німеччині

5 жовтня 2017 р. у стінах Міжнародного класичного університету ім.П.Орлика директором розвитку компанії «Self Invest» Артемом Руденко були презентовані міжнародні освітні програми, що діють для випускників українських вишів та студентів на території Німеччини.

Зустріч відбулася у форматі відкритого діалогу з викладачами, студентами та працівниками університету. Під час зустрічі значну увагу приділили обговоренню програм міжнародного обміну студентами, освітнім грантам та презентації «Поїздки на роботу і практику в Німеччину», що охоплювала різні сфери та напрямки навчання – сільське господарство, будівництво, готельний та ресторанний бізнес, а також логістику.

В рамках презентації присутніх також ознайомили з основними напрямками послуг компанії – кваліфіковані консультації, допомога при виборі навчального закладу, всебічна підготовка до вступу у німецькі ВНЗ, надання підтримки та працевлаштування у Німеччині игры на деньги с выводом на карту. Наприкінці зустрічі Артем Руденко відповів на всі запитання стосовно навчання та особливостей працевлаштування у Німеччині.