Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Лекторій випускників-юристів у рідних стінах Alma Mater

У Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика в рамках святкових заходів, присвячених Дню юриста, відбувся лекторій випускників. Цей захід об’єднав студентів та юристів, які працюють у різних сферах діяльності на захисті свобод і прав українських громадян.

З привітальним словом перед присутніми виступили завідувач кафедри правознавства та викладачі. Вони зазначили, що День юриста – це професійне свято людей, все життя яких підпорядковане гаслу «Знати право, служити праву, захищати право».

Серед випускників, які виступили перед студентами – Сергій Дроздов, слідчий військової прокуратури Миколаївського гарнізону; Марина Семикіна, старший інспектор з особливих доручень Управління забезпечення прав людини Національної поліції України; Шандор Кіш, спеціаліст служби охорони державної таємниці 5 бригади надводних кораблів ВМС ЗС України; Павло Кучер, головний старшина 5 бригади надводних кораблів ВМС ЗС України; Олег Гіль, оперативний черговий офіцер з бойового управління командного пункту штабу 204 бригади тактичної авіації; Людмила Крижанівська, головний спеціаліст відділу оформлення правових документів і справлення плати за землю Управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради; Оксана Руденко, старший інспектор Новоодеського районного відділу з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Зустріч виявилася актуальною та надзвичайно цікавою для студентів. Більшість переконалась, що вони дійсно обрали важливу професію, яка дозволяє розкрити всі інтелектуальні й творчі здібності.

Крім цього, випускники подякували організаторам за чудову нагоду згадати свої студентські роки, поспілкуватися з молодим поколінням студентів, проаналізувати досягнення, побачити нові горизонти та наважитися на наступний крок у кар’єрному зростанні – отримання диплому магістра з права, а також додаткових спеціальностей.

https://pharaoncasinos.com/