Міжнародний класичний університет ім. Пилипа Орлика Чат-бот – ВСТУП 2022 – МКУ ім. П. Орлика

Склад кафедри

Звягінцева Ольга Борисівна

завідувач кафедри, гарант освітньої програми “Готельно-ресторанна справа”

Освіта:

  1. Одеський технологічний інститут харчової промисловості,1993р., спеціальність  – економіка та управління в галузях АПК, кваліфікація – інженер-економіст.
  2. ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика», 2021 р., спеціальність – готельно-ресторанна справа, кваліфікація – магістр з готельно-ресторанної справи

Науковий ступінь: доктор економічних наук 

Спеціальність; 08.00.04.  економіка та управління підприємствами

Вчене звання : доцент кафедри економічних систем та маркетингу

Сфера наукових інтересів: бізнес-планування та управління проєктами в сфері обслуговування

Підвищення кваліфікації:

ТОВ «Інститут регіональної інформації» 

Підвищення кваліфікації за програмою «Маркетинговий консалтинг»

Свідоцтво про підвищення кваліфікації СМ № 0017/17 , 2018р.

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика

Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)

Сертифікат

ПЗВО  «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»

Навчальний тренінг «Дистанційне навчання; моделі, технології, перспективи» , обсяг 3 години (0,1 кредит ЕКТС)

Сертифікат №8/2/20 від 16,.04.2020

Член Громадської спілки Асоціації індустрії гостинності України (з 2018 року)

Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)


Пилипенко Світлана Миколаївна

доцент кафедри

Освіта:

Кемеровський технологічний інститут харчової промисловості, 1985 (спеціаліст ЕВ № 216011 20.06.1985)

спеціальність – машини і апарати харчових виробництв, кваліфікація – інженер-механік

ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2007, (КВ №32083016 від 15.07.2007)

спеціальність – комерційна діяльність, кваліфікація – магістр з комерційної діяльності

ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2007, (спеціаліст КВ № 27884014 29.06.2005)

спеціальність – “Технологія харчування”. Кваліфікація – Спеціаліст з технології харчування (КВ №27884014 від 29.06.2005)

ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»

спеціальність – готельно-ресторанна справа

Кваліфікація – магістр з готельно-ресторанної справи (М21 № 011235 від 12.02.2021)

Вчений ступінь: Кандидат технічних наук, спеціальність – 05.02.14 – машини і агрегати харчової промисловості (Рішення ради Московського технологічного інституту харчової промисловості диплом КД №017279 від 20.06.1990)

Тема дисертації: Підвищення довговічності чавунних деталей харчового обладнання (на прикладі хлібопекарської, цукрової, молочної галузей харчової промисловості

Вчене звання: Доцент кафедри обладнання харчових рибопереробних виробництв, (Рішення вченої ради Керченського морського технологічного інституту атестат ДЦ АР№002544 від 25.01.1996)

Підвищення кваліфікації: Одеська національна академія харчових технологій, стажування  на кафедрі маркетингу, підприємництва і торгівлі з дисципліни «Логістика» (термін стажування з 26.10.2017 р. по 26.02.2018 р., обсяг 6 кредитів ЕКТС) Довідка №232/Р1 від 15.03.2018

Університет Суспільних Наук (UNS) у м. Лодзь (Польща), Фундація Central European Academy Studes and Certifications (CEASC), Технологічний інститут Католицького університету, м. Ружемберок (Словаччина)

Міжнародне стажування на тему «Міжнародні проєкти: написання, аплікування, управління та звітність» (серпень-жовтень 2020р, обсяг 6 кредитів ЕКТС)

Сертифікат про проходження післядипломного міжнародного стажування №2020/10/1315

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика

Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)

Сертифікат

Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)


Михайлик Анатолій Григорович

професор кафедри

Освіта:

Ленінградський державний інститут культури, 1964р. , спеціальність – культурно-освітня робота, кваліфікація – культурно-освітній працівник 

Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук

Спеціальність; 10.00.06 –  теорія, методика і організація культурно освітньої

Вчене звання : професор кафедри культурології

Сфера наукових інтересів: соціологія культури, етичні норми та комунікації

Фахова діяльність:

Членство у Національній спілці краєзнавців України» (з 2008 р.)

Підвищення кваліфікації:

  1. Запорізький національний університет. Підвищення кваліфікації за програмою «Інноваційні технології в туризмі . Свідоцтво про підвищення кваліфікації СС 02125241/0394 -18, 2018
  2. Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика. Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020). Сертифікат

Ревенко Віра Валентинівна

доцент кафедри

Кандидат історичних наук

Освіта:

Миколаївський державний університет ім. В.О. Сухомлинського, 2009 р. (магістр МК № 37279222 30.06.2009) спеціальність –  педагогіка і методика середньої освіти. Історія; кваліфікація – викладач історії

ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» спеціальність – туризм; Кваліфікація – магістр з туризму (М21 № 011239 від 12.02.2021)

Науковий ступінь: Кандидат історичних наук, спеціальність 05.18.14 – історія України (Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського, диплом ДК №015413 від 04.07.2013 р.)

Підвищення кваліфікації:

Департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, наказ № 124, спеціаліст вищої категорії, 23.04.2020 р.

ПЗВО «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика», тренінг «Засоби дистанційної освіти». Сертифікат №21/2/20 від 26.03.2020 р. (0,1 кредит).

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика

Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)

Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)


Матвієнко Андрій Валерійович 

доцент кафедри

Освіта:

  1. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2010, спеціальність – туризм, кваліфікація – спеціаліст з туризму
  2. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2010, спеціальність – менеджмент організацій, кваліфікація – магістр з менеджменту організацій
  3. ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика», 2021, спеціальність – готельно-ресторанна справа, кваліфікація – магістр з готельно-ресторанної справи 

Науковий ступінь: кандидат економічних наук

Спеціальність; 08.00.06 – економіка природокористування та охорони навколишнього середовища

Сфера наукових інтересів: територіально-рекреаційні комплекси світу та світовий ринок готельних послуг

Фахова діяльність:

Директор (за сумісництвом) на ТОВ «Гаудеамус Плюс» (вид діяльності – діяльність туристичних агенств)

Підвищення кваліфікації:

ООО «Хоттур», м. Київ

Тренінг-курс «Інноваційний маркетинг в туристичному бізнесі», 2013р., Сертифікат

ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»

Стажування за програмою «Світові стандарти туристичних послуг» з 29.01.2018 по 04.06.2018(наказ №19-к від 29.01.2018)

Довідка  про стажування № 02-12/670 

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика

Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03.02-29.02.2020)

Сертифікат

Член Громадської спілки Асоціації індустрії гостинності України (з 2018 року)

Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)


Матвієнко Світлана Володимирівна 

доцент кафедри

Освіта:

  1. ДВНЗ Київський національний економічний університет  імені  Вадима Гетьмана,  2008р. , спеціальність – фінанси, кваліфікація – магістр з фінансів 
  2. Миколаівський міжрегіональний інститут розвитку людини ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2010 спеціальність –  туризм, кваліфікація – спеціаліст з туризму 
  3. ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика», 2021, спеціальність – готельно-ресторанна справа, кваліфікація – магістр з готельно-ресторанної справи

Науковий ступінь: кандидат економічних наук

Спеціальність; 08.00.03 – економіка та управління національним господарством

Сфера наукових інтересів: інноваційні технології в туризмі , міжнародний туристичний бізнес , організація туристичних подорожей , туроперейтинг

Фахова діяльність:

Менеджер з туризму (за сумісництвом) на ТОВ «Гаудеамус Плюс» (вид діяльності – діяльність туристичних агенств)

Підвищення кваліфікації:

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу м. Київ

Бізнес-модуль «Маркетинг та продаж в готелі» в рамках програми «Сучасний готель»

2010 р. Сертифікат

ООО «Хоттур», м. Київ

Тренінг-курс «Інноваційний маркетинг в туристичному бізнесі», 2013р., Сертифікат

ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»

Стажування за програмою «Світові стандарти туристичних послуг» з 29.01.2018 по 04.06.2018(наказ №19-к від 29.01.2018) 

Довідка  про стажування № 02-12/669 

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика

Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)

Сертифікат

ПЗВО  «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»

Навчальний тренінг «Дистанційне навчання; моделі, технології, перспективи»» , обсяг 3 години (0,1 кредит ЕКТС)

Сертифікат №9/2/20 від 16.04.2020

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика

Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного бізнесу. Інноваційні технології в туризмі» (обсяг 3 кредита, термін 20,03-18.04.2021) – сертифікат

Член Громадської спілки Асоціації індустрії гостинності України (з 2018 року)

Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)


Матвієнко Людмила Павлівна 

професор кафедри

Освіта:

Київський державний інститут культури ім. Корнійчука, 1978р., спеціальність – культурно – освітня робота, кваліфікація – клубний працівник вищої кваліфікації 

Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук

Спеціальність; 13.00.05 – культурно –освітня робота

Вчене звання : доцент кафедри культурно – освітньої роботи

Відзнаки в сфері освітньої діяльності: Почесне звання «Заслужений працівник освіти України», 2008

Сфера наукових інтересів: організація екскурсійної діяльності

Підвищення кваліфікації:

  1. КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», Навчання за дистанційним курсом «Методика викладання» (120 годин), 2018 Сертифікат ДК №02136577-0325/18
  2. Вища Технічна Школа, м.Катовіце, Польща Стажування з курсу «Інноваційні технологіі в освіті» Сертифікат, 2019
  3. Університет Суспільних Наук (UNS) у м. Лодзь (Польща), Фундація Central European Academy Studes andCertifications (CEASC), Технологічний інститут Католицького університету, м. Ружемберок (Словения) 

Міжнародне стажування на тему «Міжнародні проєкти: написання, аплікування, управління та звітність» (серпень-жовтень 2020р, обсяг 6 кредитів ЕКТС)

Сертифікат про проходження післядипломного міжнародного стажування №2020/10/1322


Стрюкова Інна Яківна 

старший викладач

Освіта:

Київський державний педагогічний інститут іноземних мов, 1969, спеціальність – англійська і французька мови, кваліфікація – вчитель англійської і французької мов

Підвищення кваліфікації:

  1. Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Стажування з дисципліни «Латинська мова» 20.03 – 20.04.2018 р. в обсязі 120 годин Сертифікаи LE № 114 від 20.04.2018
  2. Чорноморський національний університет імені Петра Могили Стажування з дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням» та «Ділова англійська мова» 01.06 – 30.06.2017 р. в обсязі 120 годин Сертифікаи LE № 102 від 30.06.2017
  3. ПЗВО  «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» Навчальний тренінг «Розвиток викладацької майстерності при застосуванні інтерактивних методів навчання» , обсяг 3 години (0,1 кредит ЕКТС) Сертифікат №9/5/20 від 22.10.2020

Новосад Наталія Іванівна

Доцент кафедри

Науковий ступінь: кандидат технічних наук 

Спеціальність: 05.18.14 – холодильна технологія харчових продуктів

Освіта: Ленінградський технологічений інститут холодильної промисловості  (1974). Спеціальність – технологія консервування. Кваліфікація – інженер- технолог.

ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2007, (спеціаліст КВ № 27884013 29.06.2005) спеціальність – “Технологія харчування”. Кваліфікація – Спеціаліст з технології харчування (КВ №27884014 від 29.06.2005)

Коло наукових інтересів: технологія харчування.

Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)


Бабіч Віра Ігорівна 

доцент кафедри

Науковий ступінь: кандидат філологічних наук

Освіта: 

1. Чорноморський державний університет імені Петра Могили, 2011р, спеціальність – мова та література (англійська), кваліфікація – спеціаліст з філології, викладач (вчителя) англійської та німецької мов та зарубіжної літератури в навчальних закладах освіти I-IV рівня акредитації.

Фахова діяльність:

Дійсний член Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної.

Сертифікований викладач Google Educator.

Підвищення кваліфікації: 

Britishcouncil , University of Southampton, Великобританія 

Курс підвищення кваліфікації

«ExploringEnglish:languageandculture» (02.02.2016-15.03.2016)

Сертифікат підвищення кваліфікації

University of Basel, Швейцарія Курс підвищення кваліфікації (28.03.2016-08.05.2016) 

«Reading literature in the digital age new ways of interpreting literare texts»

Сертифікат підвищення кваліфікації

Міжнародне науково-педагогічне стажування «Інноваційні методи навчання у закладах вищої освіти України: запозичення досвіду ЄС» за фахом «Філологічні науки» в обсязі 6 кредитів (180 годин) у період з 18 листопада до 27 грудня 2019 року у Північному університетському центрі у Бая-Маре, Румунія

ПЗВО  «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»

Навчальний тренінг «Інноваційні методи навчання» , обсяг 3 години (0,1 кредит ЕКТС)

Сертифікат №3/3/20 від 29.09.2020

Сертифікат підвищення кваліфікації № 2020/2-36 від 21.07.2021р.

ТОВ «Мережа Агенцій Гарящих Путівок »

 з онлайн тренінгу «Функціонування туристичної галузі в умовах пандемії», обсяг 186 годин ( 6,2 кредитів ЕКТС)

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика

Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного бізнесу. Інноваційні технології в туризмі» (обсяг 3 кредита, термін 20.03-18.04.2021) – сертифікат


Іванов Андрій Миколайович 

доцент кафедри (за сумісництвом)

Освіта:

  1. Одеський державний університет ім. І.І.Мечникова, 1993, спеціальність –  географія, кваліфікація – викладач, астроном, економіко-географ.
  • Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2008р. спеціальність –  туризм, кваліфікація – спеціаліст з туризму.
  • Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2010 р. спеціальність – менеджмент організацій, кваліфікація  – спеціаліст з менеджменту організацій.
  • Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2012р. спеціальність –  готельно-ресторанна справа, кваліфікація – магістр з готельно-ресторанної справи

Науковий ступінь: кандидат економічних наук 

Спеціальність; 08.00.16. – економіка природокористування та охорони навколишнього середовища

Вчене звання : доцент кафедри менеджменту

Сфера наукових інтересів: географія туризму

Підвищення кваліфікації:

Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика. Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020). Сертифікат