Звягінцева Ольга Борисівна
завідувач кафедри, гарант освітньої програми “Готельно-ресторанна справа”
Освіта:
Науковий ступінь: доктор економічних наук
Спеціальність; 08.00.04. економіка та управління підприємствами
Вчене звання : доцент кафедри економічних систем та маркетингу
Сфера наукових інтересів: бізнес-планування та управління проєктами в сфері обслуговування
Підвищення кваліфікації:
ТОВ «Інститут регіональної інформації»
Підвищення кваліфікації за програмою «Маркетинговий консалтинг»
Свідоцтво про підвищення кваліфікації СМ № 0017/17 , 2018р.
Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика
Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)
Сертифікат
ПЗВО «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»
Навчальний тренінг «Дистанційне навчання; моделі, технології, перспективи» , обсяг 3 години (0,1 кредит ЕКТС)
Сертифікат №8/2/20 від 16,.04.2020
Член Громадської спілки Асоціації індустрії гостинності України (з 2018 року)
Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)
Пилипенко Світлана Миколаївна
доцент кафедри
Освіта:
Кемеровський технологічний інститут харчової промисловості, 1985 (спеціаліст ЕВ № 216011 20.06.1985)
спеціальність – машини і апарати харчових виробництв, кваліфікація – інженер-механік
ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2007, (КВ №32083016 від 15.07.2007)
спеціальність – комерційна діяльність, кваліфікація – магістр з комерційної діяльності
ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2007, (спеціаліст КВ № 27884014 29.06.2005)
спеціальність – “Технологія харчування”. Кваліфікація – Спеціаліст з технології харчування (КВ №27884014 від 29.06.2005)
ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»
спеціальність – готельно-ресторанна справа
Кваліфікація – магістр з готельно-ресторанної справи (М21 № 011235 від 12.02.2021)
Вчений ступінь: Кандидат технічних наук, спеціальність – 05.02.14 – машини і агрегати харчової промисловості (Рішення ради Московського технологічного інституту харчової промисловості диплом КД №017279 від 20.06.1990)
Тема дисертації: Підвищення довговічності чавунних деталей харчового обладнання (на прикладі хлібопекарської, цукрової, молочної галузей харчової промисловості
Вчене звання: Доцент кафедри обладнання харчових рибопереробних виробництв, (Рішення вченої ради Керченського морського технологічного інституту атестат ДЦ АР№002544 від 25.01.1996)
Підвищення кваліфікації: Одеська національна академія харчових технологій, стажування на кафедрі маркетингу, підприємництва і торгівлі з дисципліни «Логістика» (термін стажування з 26.10.2017 р. по 26.02.2018 р., обсяг 6 кредитів ЕКТС) Довідка №232/Р1 від 15.03.2018
Університет Суспільних Наук (UNS) у м. Лодзь (Польща), Фундація Central European Academy Studes and Certifications (CEASC), Технологічний інститут Католицького університету, м. Ружемберок (Словаччина)
Міжнародне стажування на тему «Міжнародні проєкти: написання, аплікування, управління та звітність» (серпень-жовтень 2020р, обсяг 6 кредитів ЕКТС)
Сертифікат про проходження післядипломного міжнародного стажування №2020/10/1315
Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика
Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)
Сертифікат
Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)
Михайлик Анатолій Григорович
професор кафедри
Освіта:
Ленінградський державний інститут культури, 1964р. , спеціальність – культурно-освітня робота, кваліфікація – культурно-освітній працівник
Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук
Спеціальність; 10.00.06 – теорія, методика і організація культурно освітньої
Вчене звання : професор кафедри культурології
Сфера наукових інтересів: соціологія культури, етичні норми та комунікації
Фахова діяльність:
Членство у Національній спілці краєзнавців України» (з 2008 р.)
Підвищення кваліфікації:
Ревенко Віра Валентинівна
доцент кафедри
Кандидат історичних наук
Освіта:
Миколаївський державний університет ім. В.О. Сухомлинського, 2009 р. (магістр МК № 37279222 30.06.2009) спеціальність – педагогіка і методика середньої освіти. Історія; кваліфікація – викладач історії
ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» спеціальність – туризм; Кваліфікація – магістр з туризму (М21 № 011239 від 12.02.2021)
Науковий ступінь: Кандидат історичних наук, спеціальність 05.18.14 – історія України (Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського, диплом ДК №015413 від 04.07.2013 р.)
Підвищення кваліфікації:
Департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, наказ № 124, спеціаліст вищої категорії, 23.04.2020 р.
ПЗВО «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика», тренінг «Засоби дистанційної освіти». Сертифікат №21/2/20 від 26.03.2020 р. (0,1 кредит).
Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика
Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)
Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)
Матвієнко Андрій Валерійович
доцент кафедри
Освіта:
Науковий ступінь: кандидат економічних наук
Спеціальність; 08.00.06 – економіка природокористування та охорони навколишнього середовища
Сфера наукових інтересів: територіально-рекреаційні комплекси світу та світовий ринок готельних послуг
Фахова діяльність:
Директор (за сумісництвом) на ТОВ «Гаудеамус Плюс» (вид діяльності – діяльність туристичних агенств)
Підвищення кваліфікації:
ООО «Хоттур», м. Київ
Тренінг-курс «Інноваційний маркетинг в туристичному бізнесі», 2013р., Сертифікат
ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
Стажування за програмою «Світові стандарти туристичних послуг» з 29.01.2018 по 04.06.2018(наказ №19-к від 29.01.2018)
Довідка про стажування № 02-12/670
Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика
Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03.02-29.02.2020)
Сертифікат
Член Громадської спілки Асоціації індустрії гостинності України (з 2018 року)
Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)
Матвієнко Світлана Володимирівна
доцент кафедри
Освіта:
Науковий ступінь: кандидат економічних наук
Спеціальність; 08.00.03 – економіка та управління національним господарством
Сфера наукових інтересів: інноваційні технології в туризмі , міжнародний туристичний бізнес , організація туристичних подорожей , туроперейтинг
Фахова діяльність:
Менеджер з туризму (за сумісництвом) на ТОВ «Гаудеамус Плюс» (вид діяльності – діяльність туристичних агенств)
Підвищення кваліфікації:
Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу м. Київ
Бізнес-модуль «Маркетинг та продаж в готелі» в рамках програми «Сучасний готель»
2010 р. Сертифікат
ООО «Хоттур», м. Київ
Тренінг-курс «Інноваційний маркетинг в туристичному бізнесі», 2013р., Сертифікат
ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
Стажування за програмою «Світові стандарти туристичних послуг» з 29.01.2018 по 04.06.2018(наказ №19-к від 29.01.2018)
Довідка про стажування № 02-12/669
Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика
Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного та ресторанного бізнесу» (обсяг 3 кредита, термін 03,02-29.02.2020)
Сертифікат
ПЗВО «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»
Навчальний тренінг «Дистанційне навчання; моделі, технології, перспективи»» , обсяг 3 години (0,1 кредит ЕКТС)
Сертифікат №9/2/20 від 16.04.2020
Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика
Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного бізнесу. Інноваційні технології в туризмі» (обсяг 3 кредита, термін 20,03-18.04.2021) – сертифікат
Член Громадської спілки Асоціації індустрії гостинності України (з 2018 року)
Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)
Матвієнко Людмила Павлівна
професор кафедри
Освіта:
Київський державний інститут культури ім. Корнійчука, 1978р., спеціальність – культурно – освітня робота, кваліфікація – клубний працівник вищої кваліфікації
Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук
Спеціальність; 13.00.05 – культурно –освітня робота
Вчене звання : доцент кафедри культурно – освітньої роботи
Відзнаки в сфері освітньої діяльності: Почесне звання «Заслужений працівник освіти України», 2008
Сфера наукових інтересів: організація екскурсійної діяльності
Підвищення кваліфікації:
Міжнародне стажування на тему «Міжнародні проєкти: написання, аплікування, управління та звітність» (серпень-жовтень 2020р, обсяг 6 кредитів ЕКТС)
Сертифікат про проходження післядипломного міжнародного стажування №2020/10/1322
Новосад Наталія Іванівна
Доцент кафедри
Науковий ступінь: кандидат технічних наук
Спеціальність: 05.18.14 – холодильна технологія харчових продуктів
Освіта: Ленінградський технологічений інститут холодильної промисловості (1974). Спеціальність – технологія консервування. Кваліфікація – інженер- технолог.
ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», 2007, (спеціаліст КВ № 27884013 29.06.2005) спеціальність – “Технологія харчування”. Кваліфікація – Спеціаліст з технології харчування (КВ №27884014 від 29.06.2005)
Коло наукових інтересів: технологія харчування.
Член Української ресторанної асоціації ( з 2022 року)
Бабіч Віра Ігорівна
доцент кафедри
Науковий ступінь: кандидат філологічних наук
Освіта:
1. Чорноморський державний університет імені Петра Могили, 2011р, спеціальність – мова та література (англійська), кваліфікація – спеціаліст з філології, викладач (вчителя) англійської та німецької мов та зарубіжної літератури в навчальних закладах освіти I-IV рівня акредитації.
Фахова діяльність:
Дійсний член Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної.
Сертифікований викладач Google Educator.
Підвищення кваліфікації:
Britishcouncil , University of Southampton, Великобританія
Курс підвищення кваліфікації
«ExploringEnglish:languageandculture» (02.02.2016-15.03.2016)
Сертифікат підвищення кваліфікації
University of Basel, Швейцарія Курс підвищення кваліфікації (28.03.2016-08.05.2016)
«Reading literature in the digital age new ways of interpreting literare texts»
Сертифікат підвищення кваліфікації
Міжнародне науково-педагогічне стажування «Інноваційні методи навчання у закладах вищої освіти України: запозичення досвіду ЄС» за фахом «Філологічні науки» в обсязі 6 кредитів (180 годин) у період з 18 листопада до 27 грудня 2019 року у Північному університетському центрі у Бая-Маре, Румунія
ПЗВО «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»
Навчальний тренінг «Інноваційні методи навчання» , обсяг 3 години (0,1 кредит ЕКТС)
Сертифікат №3/3/20 від 29.09.2020
Сертифікат підвищення кваліфікації № 2020/2-36 від 21.07.2021р.
ТОВ «Мережа Агенцій Гарящих Путівок »
з онлайн тренінгу «Функціонування туристичної галузі в умовах пандемії», обсяг 186 годин ( 6,2 кредитів ЕКТС)
Туристична агенція «TAFF», Туречина, ПЗВО «Міжнародний класичний университет ім.П.Орлика
Практичний тренінг за програмою «Організація туристичного бізнесу. Інноваційні технології в туризмі» (обсяг 3 кредита, термін 20.03-18.04.2021) – сертифікат