Реєстрація на практико-орієнтовані курси за посиланням
| Шифр за ОП | Компоненти освітньої програми | Робоча програма | Силабус |
| ОК01 | Історія державності та культури України | РП | С |
| ОК02 | Українська мова (за професійним спрямуванням) | РП | С |
| ОК03 | Філософія | РП | С |
| ОК04 | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | РП | С |
| ОК05 | Основи права | РП | С |
| ОК06 | Економічна теорія | РП | С |
| ОК07 | Макроекономіка | РП | С |
| ОК08 | Мікроекономіка | РП | С |
| ОК09 | Вища та прикладна математика(за професійним спрямуванням) | РП | С |
| ОК10 | Безпека життєдіяльності та охорона праці (за професійним спрямуванням) | РП | С |
| ОК11 | Інформаційні системи та технології (за професійним спрямуванням) | РП | С |
| ОК12 | Вступ до гостинності | РП | С |
| ОК13 | Готельна справа | РП | С |
| ОК14 | Ресторанна справа | РП | С |
| ОК15 | Менеджмент готельно-ресторанного господарства | РП | С |
| ОК16 | Маркетинг готельно-ресторанного господарства | РП | С |
| ОК17 | Економіка підприємств готельно – ресторанної сфери | РП | С |
| ОК18 | Устаткування закладів готельно – ресторанного господарства | РП | С |
| ОК19 | Технологія продукції ресторанного господарства | РП | С |
| ОК20 | Харчова хімія з основами мікробіології | РП | С |
| ОК21 | Товарознавство та закупівлі | РП | С |
| ОК22 | Рекреаційно – туристичні комплекси світу | РП | С |
| ОК23 | Гігієна та санітарія в закладах готельно – ресторанного господарста | РП | С |
| ОК24 | Управління якістю продукції та послуг | РП | С |
| ОК25 | Логістика (за професійним спрямуванням) | РП | С |
| ОК26 | Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) | РП | С |
| ОК27 | Проектування об’єктів готельно – ресторанного господарства | РП | С |
| ОК28 | Інженерне обладнання будівель готельно- ресторанного господарства | РП | С |
| ОК29 | Фронт – офіс та управління номерним фондом готелю | РП | С |
| ОК30 | Розвиток рекреаційних територій в межах об’єднаних територіальних громад | РП | С |
| ОК31 | Бренд – менеджмент | РП | С |
| ПП01 | Навчальна практика | РП | |
| ПП02 | Виробнича практика | РП | |
| ПП03 | Виробнича практика | РП | |
| ПП04 | Виробнича (переддипломна) практика | РП |
Робочі програми та силабуси вибіркових компонентів освітньої програми “Готельно-ресторанна справа”