Шифр за ОП | Компоненти освітньої програми | Робоча програма | Силабус |
ОК01 | Історія державності та культури України | РП | С |
ОК02 | Українська мова (за професійним спрямуванням) | РП | С |
ОК03 | Філософія | РП | С |
ОК04 | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | РП | С |
ОК05 | Основи права | РП | С |
ОК06 | Економічна теорія | РП | С |
ОК07 | Макроекономіка | РП | С |
ОК08 | Мікроекономіка | РП | С |
ОК09 | Вища та прикладна математика(за професійним спрямуванням) | РП | С |
ОК10 | Безпека життєдіяльності та охорона праці (за професійним спрямуванням) | РП | С |
ОК11 | Інформаційні системи та технології (за професійним спрямуванням) | РП | С |
ОК12 | Вступ до гостинності | РП | С |
ОК13 | Готельна справа | РП | С |
ОК14 | Ресторанна справа | РП | С |
ОК15 | Менеджмент готельно-ресторанного господарства | РП | С |
ОК16 | Маркетинг готельно-ресторанного господарства | РП | С |
ОК17 | Економіка підприємств готельно – ресторанної сфери | РП | С |
ОК18 | Устаткування закладів готельно – ресторанного господарства | РП | С |
ОК19 | Технологія продукції ресторанного господарства | РП | С |
ОК20 | Харчова хімія з основами мікробіології | РП | С |
ОК21 | Товарознавство та закупівлі | РП | С |
ОК22 | Рекреаційно – туристичні комплекси світу | РП | С |
ОК23 | Гігієна та санітарія в закладах готельно – ресторанного господарста | РП | С |
ОК24 | Управління якістю продукції та послуг | РП | С |
ОК25 | Логістика (за професійним спрямуванням) | РП | С |
ОК26 | Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) | РП | С |
ОК27 | Проектування об’єктів готельно – ресторанного господарства | РП | С |
ОК28 | Інженерне обладнання будівель готельно- ресторанного господарства | РП | С |
ОК29 | Фронт – офіс та управління номерним фондом готелю | РП | С |
ОК30 | Розвиток рекреаційних територій в межах об’єднаних територіальних громад | РП | С |
ОК31 | Бренд – менеджмент | РП | С |
ПП01 | Навчальна практика | РП | |
ПП02 | Виробнича практика | РП | |
ПП03 | Виробнича практика | РП | |
ПП04 | Виробнича (переддипломна) практика | РП |
Робочі програми та силабуси вибіркових компонентів освітньої програми “Готельно-ресторанна справа”