Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Вітаємо науковців університету імені П.Орлика – переможців IX Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»!

Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України, компанією «Виставковий світ» була організована IX Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», яка проходила з 24 по 26 жовтня 2017 р. в м. Києві.

У заході взяли участь провідні науковці та фахівці НАПН Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади та управління, керівники та практичні працівники навчальних закладів із 24 регіонів України, а також представники закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій Канади, США, Великобританії, Польщі, Чехії, Словенії, Франції, Болгарії, Греції та інших країн.

Їх привітали народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, член колегії МОН України Іван Кириленко та президент НАПН України, академік НАН України і НАПН України Василь Кремень, онлайн казино на реальные деньги.

У рамках форуму «Інноватика в сучасній освіті» проходили виставкові конкурси для його учасників.

Колектив Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика на оцінку журі представив проект в номінації «Інтеграція змісту освіти як світова тенденція розвитку освітніх технологій».

Проект розроблявся під патронатом ректора університету – Матвієнко Л.П., кандидата педагогічних наук, доцента. Керівники проекту: доктор психологічних наук, проректор з наукової та міжнародної діяльності МКУ ім.П.Орлика Євдокимова Н.О., науковий кореспондент Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України Дроботун Н.С.

За підсумками цих конкурсів МКУ ім.П.Орлика отримав дві нагороди:

• «золоту медаль» за досягнення навчального закладу щодо впровадження інноваційних програм і рішень для освіти;
• дипломом «За активну і інноваційну діяльність у підвищенні якості навчально-виховного процесу».

Досвід освітнього комплексу Міжнародного класичного університеті імені Пилипа Орлика справив незабутнє враження на всіх присутніх та викликав жваве обговорення серед учасників виставки. Була представлена авторська навчальна література, що видається професорсько-викладацьким колективом університету.

Науковці гідно представили інноваційні досягнення вишу в науково-освітній сфері. Брали активну участь в обговоренні основних напрямків удосконалення системи освіти України та її входження у європейське освітнє та наукове співтовариство, а також можливих шляхів налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами.

Зазначимо, Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – найбільший представницький в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, що презентує досягнення національних і закордонних навчальних закладів.

Щиро вітаємо переможців!