Головна
Від теорії до практики: майстер-клас дегустації ковбасних виробів

Від теорії до практики: майстер-клас дегустації ковбасних виробів

27 листопада кафедра «Готельно-ресторанного обслуговування» гостинно зустріла учнів ПТНЗ Миколаєва та організувала для них практичний майстер-клас на тему «Дегустація ковбаси».

В програмі заходу відбулася сама дегустація, молодь навчилася заповнювати дегустаційні листи, розглянули з викладачами університету ім.П.Орлика ситуаційні задачі «Сервірування до дегустації ковбаси», взяли участь в практичній частині – святкова форма ковбасної нарізки, підвели підсумки отриманих знань.

По завершенню майстер-класу професорсько-викладацький колектив презентував освітні програми різних рівнів та провів екскурсію з метою ознайомлення учнів ПТНЗ з університетом та кафедрами.

Адміністрація університету висловлює щиру подяку спонсору – компанії «Марка Малицкого» за надання ковбасних виробів.

3