Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

В рамках Всеукраїнського змагання серед шкіл на тему безпека на дорозі представники ЗОШ №16 зустрілися зі студентами МКУ ім. П. Орлика

В Україні набирає обертів масштабне Всеукраїнське змагання серед шкіл на тему безпеки на дорозі — Хештег-марафон #SpeakUpUkraine.
В рамках цього флешмобу школи змагаються у проведенні найкреативніших, найоригінальніших, найдієвіших інформаційних кампаній, щоб привернути увагу громадськості до теми безпеки дитини на дорозі.

Марафон проходить у 4 етапи.
Миколаївська ЗОШ 16 вийшла на фінішну пряму.
У рамках 3 етапу, — Просвітницька діяльність, — вони зустрілись зі студентською спільнотою Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика, що навчаються за спеціальністю “Журналістика” “Транспортні технології”, “Громадське здоров’я” та “Право”.

Учасники висвітлили питання безпеки на дорозі з медичного та юридичного боку (представник Миколаївського міського центру БППД)
Ми бажаємо другу кафедри журналістики МКУ імені Пилипа Орлика — ЗОШ 16 лише перемоги! Змагання Хештег-Марафон відбувається за підтримки Уповноваженого Президента з прав дитини, Центру громадського здоров’я України, Міністерства інформаційної політики та Патрульної поліції України. На переможців чекає можливість отримати ряд подарунків для своєї школи: мультимедіа, сучасне освітнє та навчальні приладдя