Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

В Міжнародному класичному університеті ім.П.Орлика відзначили початок нового навчального року!

1 вересня – традиційний символ першого дня осені і «Дня знань». У Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика це довгоочікуване свято, яке проходить напередодні 375-ї річниці від дня народження Пилипа Орлика.

З початком навчального року всіх присутніх привітала ректор університету Людмила Матвієнко. Вона побажала професорсько-викладацькому колективу здоров’я, успіхів у вихованні молодого покоління, студентам — бути старанними в отриманні нових знань, батькам – мудрості і терпіння. Поздоровлення також прозвучали і від гостя заходу заслуженого діяча мистецтв України, лауреата Шевченківської премії, члена Асоціації українських письменників, автора тексту студентського гімну університету – Кременя Дмитра Дмитровича.

Під час офіційної частини заходу цікавою була інформація і про структуру освітнього комплексу, наукові досягнення, про можливості і перспективи, які відкриває перед першокурсниками університет. У присутніх не залишилося сумніву, що МКУ ім. П.Орлика – сучасний навчальний заклад, який готує висококваліфікованих фахівців, справжніх професіоналів своєї справи.

За доброю традицією, ректор університету Матвієнко Людмила Павлівна вручила першокурсникам, які успішно пройшли всі вступні випробування і стали членами великої «університетської родини», символічний студентський квиток скачать app игровых автоматов. Бурю позитивних емоцій і заряд гарного настрою викликала клятва студента-першокурсника, що зобов’язує вчитися на відмінно, хорошу поведінку та активну громадську діяльність.

Святкову атмосферу заходу створили старшокурсники – вихованці культурного центру університету. Вони порадували гостей своїми талантами і творчими номерами на старті нового навчального року.

Під час проведення заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, які віддали своє життя в зоні АТО за незалежність і цілісність нашої держави.