Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ПИЛИПА ОРЛИКА ОГОЛОСИВ УМОВИ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ БЕЗКОШТОВНОГО НАВЧАННЯ І МІЖНАРОДНИХ СТАЖУВАНЬ

Університет імені Пилипа Орлика, в рамках дуальної моделі освіти, впровадив програму безкоштовного навчання за рахунок роботодавців і стажувань в найпрестижніших готельно-ресторанних і туристичних комплексах світу. Для того щоб стати учасником програми безкоштовного навчання та стажування, заявку необхідно подати ДО 1 ЛИСТОПАДА 2020 року!


У даній програмі можуть взяти участь не тільки студенти Університету, а й абітурієнти, які встигнуть подати заявку на реєстрацію, пройдуть навчання у Школі анімації і подадуть документи на вступ до Університету. Крім того, таку ж можливість мають студенти інших вищих навчальних закладів, які готові поєднувати навчання в двох університетах на двох спеціальностях.
Університет надає унікальну можливість підготуватися до стажування безкоштовно в Школі анімації, яка почне свою роботу на базі Університету з 3 лютого. Заняття буде проводити відома туристична компанія TAFF. Кількість місць в Школі анімації обмежена. Крім того, організатори повинні заздалегідь планувати свою роботу з майбутніми стажерами.
Школа Анімація, на базі Університету імені Пилипа Орлика, – єдина школа такого рівня в Україні. Після закінчення навчання в Школі, відбір кандидатів буде проводитися на конкурсній основі. Кращі випускники отримають не тільки сертифікати, а й можливість продовжити навчання на безкоштовній моделі навчання в університеті, а також – офіційне запрошення на закордонне стажування.
Представник Турецької компанії Олена Колесник поділилася, що будуть вивчати в Школі анімації: «Ми розповімо, що таке анімаційна робота, як відбувається комунікація під час стажування. На учасників чекають презентації по комунікації і рекламі. Чекають майстер-класи від відомих аніматорів, ді-джеїв, барменів, барист, курси офіціантів, адміністраторів залу, сомельє … Обов’язково обговоримо питання додаткового заробітку. Для слухачів Школи будуть практикуми з фізичної підготовки, зокрема йоги, Зумбо, танцювальний курс для міні-клубу. Також очікують учасників школи онлайн-сесії від турецьких колег ».
Генеральний директор компанії TAF Отеро Аладаа безпосередньо відвідає фінальні заняття в Школі анімації, вручить сертифікати випускникам школи і запрошення на стажування до Туреччини.
Університет імені Пилипа Орлика один з небагатьох, хто впроваджує європейську модель дуального навчання, в програму якого входить проходження тренінгів від міжнародних партнерів на базі університету, участь у семінарах професійної майстерності, придбання реального практичного досвіду в найпрестижніших туристичних та готельно-ресторанних комплексах світу, а також – реальна можливість студентів заробити під час оплачуваного стажування.
Для того, щоб поїхати на стажування вже цього літа, потрібно подати заявку на участь у Школі анімації до 1 лютого 2020 року.
Терміни подачі документів для оформлення візи до 1 березня 2020 року.
Для отримання офіційного дозволу від міграційних служб, необхідна наявність паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм особистої інформації (біометричний закордонний паспорт). Враховуються також вікові обмеження – від 17,5 років або наявність нотаріально завіреного дозволу від батьків.
Студенти будуть проходити стажування групами від 3 до 15 осіб в одному готельному комплексі. По прибуттю, студентів зустрічають представники партнерської сторони, організовують розміщення і харчування на місці стажування. Цей процес контролюється як приймаючою стороною, так і навчальним закладом.
Навчання в університеті оплачує роботодавець, крім того місячна стипендія становитиме від 300 до 500 доларів на місяць, плюс безкоштовне харчування та проживання, можливість відпочинку і відвідування концертів відомих світових зірок.
Як доводять соціологічні дослідження столичного центру зайнятості, молоді люди, які пройшли таку програму навчання, вигідно відрізняються від своїх однолітків наявністю професійних навичок, досвідом спілкування в колективі, в тому числі і на іноземній мові, креативністю мислення, а також – набувають корисні для міжнародного бізнесу знання і вміння.
В цілому університет ім. Пилипа Орлика здійснює підготовку за такими спеціальностями:
МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ:
Фармація, промислова фармація
Право
Комп’ютерна інженерія
Журналістика
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Фінанси, банківська справа і страхування
Облік та оподаткування
Маркетинг
Підприємництво, торгівля і біржова діяльність
Медсестринство
БАКАЛАВР:
Транспортні технології (автомобільний транспорт)
Технології медичної діагностики і лікування
Фінанси, банківська справа і страхування
Психологія
Фізична терапія, ерготерапія
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Комп’ютерна інженерія
Дошкільна освіта
Початкову освіту
Медсестринство
Журналістика
Фармація, промислова фармація
Туризм

Право

Магістр:

Фінанси, банківська справа та страхування

Фармація, промислова фармація

Менеджмент

Громадське здоров’я

Психологія

Готельно-ресторанна справа

Туризм

Комп’ютерна інженерія

Фізична терапія, ерготерапія

Аспірантура: психологія

Отримати детальну інформацію та зареєструватись на проект можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2 т. (099-270-18-89, 050-394-72-87, (0512)59-30-01