Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ П. ОРЛИКА СПІЛЬНО З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ ПЛАТФОРМИ ALLSET Стасом МАТВІЄНКО ПРОВЕДЕ БЕЗКОШТОВНИЙ СЕМІНАР НА ТЕМУ: “ЯК СПІВРОБІТНИЧАТИ З GOOGLE І ЗДОБУТИ ФІНАНСУВАННЯ ВІД ПРОВІДНИХ ІНВЕСТОРІВ США”

УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ П. ОРЛИКА СПІЛЬНО З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ ПЛАТФОРМИ ALLSET Стасом МАТВІЄНКО ПРОВЕДЕ БЕЗКОШТОВНИЙ СЕМІНАР НА ТЕМУ: “ЯК СПІВРОБІТНИЧАТИ З GOOGLE І ЗДОБУТИ ФІНАНСУВАННЯ ВІД ПРОВІДНИХ ІНВЕСТОРІВ США”

 Університет імені П. Орлика спільно з уродженцем Миколаєва, випускником школи “Гіпаніс”, генеральним директором платформи Allset, Стасом Матвієнко, проведе безкоштовний семінар на тему: «Як співпрацювати з Google і залучити фінансування від провідних інвесторів США» .Це захід допоможе зрозуміти як випередити своїх конкурентів і стати лідером ринку.
Allset – платформа для попереднього замовлення продуктів харчування, що забезпечує більш швидке обслуговування в ресторанах. Allset, основний офіс якої знаходиться в Києві, привернула для України понад 10 мільйонів доларів США від провідних венчурних капіталістів, включаючи Andreessen Horowitz.
Раніше Стас Матвієнко створив найбільшу в країнах СНД програму лояльності для мобільних пристроїв Advice Wallet, а потім запустив перший у Східній Європі додаток для мобільних платежів Settle.
Ви дізнаєтеся як швидко збільшувати кількість заявок, як в довгостроковій перспективі залучати нових клієнтів. Як зібрати максимум інформації про відвідувачів сайту, аналізувати її і приймати правильні рішення щодо покращення сайту або всього бізнесу.
Семінар буде корисний, якщо Ви:
– виводьте свій бізнес в онлайн
– вже працюєте в інтернеті, але не бачите відчутних результатів
– хочете контролювати дії підрядників
– ставите мету підвищити свою інтернет-маркетингову грамотність і
– послухати Лайфхак від кращих практикуючих лекторів в цій області.
додаткова інформація
Протягом 3-х годинного доповіді, спікери поділяться кейсами просування в інтернеті на прикладах різних сфер бізнесу.
Для тих хто не зможе прийти, ви можете підтягти свої знання он-лайн за посиланням

Організатори та спонсори: Міжнародний класичний університет імені П. Орлика, платформа Allset.

Про дату і час проведення семінару буде повідомлено пізніше, після проведення аналогічного семінару у Львові.