Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

У Міжнародному класичному університеті імені П.Орлика відбувся зимовий тренінг-марафон для психологів

15 грудня відбувся міні-тренінг марафон «Психологічна палітра» для психологів, які працюють в системі освіти міста Миколаєва. Участь брали понад 60 практичних психологів шкільних та дошкільних закладів освіти. Організатором марафону виступила кафедра психології та здоров’я людини МКУ ім.П.Орлика.

Захід проводився з метою інформування та набуття учасниками тренінгу нових фахових навичок, умінь, опанування сучасних технологій у професійній сфері.

У рамках заходу відбулися тренінги на актуальні теми. Голова Миколаївського обласного відділення ВГО «Товариство психологів України», доктор психологічних наук, проректор з наукової роботи МКУ ім.П.Орлика Н.Євдокимова презентувала тренінг «Моє місце в професії», де кожний учасник зміг прояснити для себе важливі питання. Науковий кореспондент Інституту психології ім. Костюка АПН України О.Дроботун в рамках тренінгу «Team building в закладах освіти: практичний аспект» змінила погляд учасників на процес навчання, вони зрозуміли, що він може бути давати наснагу та задоволення. Практичний психолог ЗОШ № 17 м. Миколаєва Г.Задірянова поділилася професійним досвідом та розкрила тонкощі «Системи роботи з дітьми з аутизмом в початковій школі». Два тренери – практичний психолог О. Остап’юк та студентка МКУ ім.П.Орлика Монакова занурили учасників тренінгу «Ебру як арт-терапевтична технологія» у мистецтво живопису на воді. Кожний отримав величезний позитивний заряд, масу приємних вражень та чудові картини на згадку.

За підсумками заходу було сформовано запит на проведення наступного року весняного марафону «Психологічна палітра».