Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти університету завітали на презентацію збірки «Закохана в життя»

Миколаївська журналістка Наталя Барбарош презентувала свою першу збірку «Закохана в життя»

Поетичний дебют поетеси «Такою Ви її не знали…» відбувся в Науково-педагогічній бібліотеці Палацу творчості учнів. Студенти Міжнародного класичного університету не змогли втриматися і також завітали.

В рамках заходу було презентовано її книгу «Закохана в життя». Символічним є те, що презентація обраної книги з досить романтичною назвою, пройшла саме в День всіх закоханих. Зазначимо, що збірка вийшла друком у видавництві Ірини Гудим.

Привітати Наталю з поетичним дебютом прийшли її колеги та друзі.
Також презентацію відвідали голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко і її радник Оксана Корсак, які безпосередньо були причетні до народження збірки. Святковий захід проникливим читанням віршів зі збірки відкрила Христина Онофраш-Попеску.

Звертаючись до своїх гостей, Наталія Барбарош сказала, що сьогоднішня презентація відбулася просто «всупереч», оскільки стала буквально поєднанням форс-мажорів, починаючи від заблукалого по дорозі до неї таксиста і закінчуючи хворим саксофоністом, чий виступ був запланований.

Присутні відзначали, що Наталя у своїх творах оголює душу, настільки щиро вона пише, а сама поезія збірки «дуже жіноча та особиста».

Каріна Гановська