Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти-медійники Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика відвідали виставку, присвячену 70-річчю Китайської Народної Республіки

 15 січня у Миколаєві відбулося відкриття експозиції, присвяченої 70-річчю Китайської Народної Республіки. Відкривати виставку прибув Генеральний Консул КНР в місті Одеса пан Сун Ліцюнь.

Стартував захід урочистим перерізанням стрічки міським головою Олександром Сенкевичем, після чого на офіційній частині виступили генеральний Консул КНР в місті Одеса Сун Ліцюнь, заступник голови Миколаївської обласної ради Андрій Кротов і ректор кораблебудівного університету Євген Трушляков.

Так, на думку консула, завдяки цій виставці кожен зможе краще пізнати й зрозуміти його країну та шлях, який пройшов Китай за 70 років до успішної країни.

Зі свого боку Олександр Сенкевич зазначив, що після відвідування виставки, гості захочуть поїхати в Китай і в ролі туристів познайомитися з країною.

Після урочистої частини студенти та гості ближче познайомилися з історією Китаю. Адже під кожним, старим чорно-білим або сучасним, знімком описувалася та чи інша епоха з історії.

Каріна Гановська