Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Шановні друзі, викладачі, студенти! Дорогі орликівці!

28 червня ми відзначаємо велике державне свято – День Конституції України.

Наша Конституція нараховує багатовікову історію. Один із кращих її взірців – це Конституція 1710 року «Пакти й Конституції прав і вольностей Війська Запорізького» Пилипа Орлика, ім’я якого з честю носить наш університет. Міжнародною спільнотою вона була визнана першою демократичною конституцією у світі. Проте, сучасний варіант нашого Головного Закону є ще більш удосконаленим з огляду на демократичні засади розвитку української державності, розбудову різних сфер суспільного життя, визначення людських прав і свобод.

Україна розпочинається з кожного з нас. Розбудовуючи майбутнє нашої Батьківщини, ми повинні пам’ятати, що нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Конституція України – головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни.

Нехай же у день національного свята – Дня Конституції – у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Конституцію, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.

Бажаємо Вам взаєморозуміння, достатку, благополуччя, спокою та миру!