Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Отримати диплом Євросоюзу, навчаючись у Миколаєві, сьогодні це реально.

Університет імені Пилипа Орлика уклав договір з Вищою школою менеджменту м Легніца (Польща) про спільну підготовку бакалаврів і магістрів в Миколаєві.

Отримати європейську освіту в Миколаєві стало реальністю. Процес прийняття Україною європейських цінностей і стандартів супроводжується формуванням спільного освітнього і наукового простору та розробкою єдиних критеріїв і стандартів у цій сфері. В рамках міжнародних договорів між Польщею та Україною про визнання документів про освіту Університет імені Пилипа Орлика (Україна) і Університет WYŻSZА SZKOLА MENEDŻERSKА W LEGNICY (Польща) підписали договір про підготовку бакалаврів і магістрів на базі Миколаївського інституту і видачею диплома Європейського союзу. Таким чином, Університет імені Пилипа Орлика приєднався до Міжнародної Асоціації Вищих Навчальних Закладів.

Вища школа менеджменту в м Легніца входить в десятку кращих ВНЗ Польщі. У 2008 році вона очолювала рейтинг польських вузів. Навчальний заклад має вищу державну акредитацію в сфері бізнес-освіти, його диплом визнаний в країнах Євросоюзу та роботодавцями всього світу. При бажанні студенти, крім України, можуть проходити практику на кращих підприємств Польщі, Німеччини, інших країн Європейського Союзу.

Модель спільної підготовки, впроваджувана в Миколаєві, апробована в Україні і успішно працює в Уманському державному педагогічному університеті імені П.Тичини, Міжрегіональної академії управління персоналом (Київ), Харківському університеті ім. П. Каразіна, а також – Universite du Littoral (Франція) і University of Buckingnam United Kindom (Англія). При бажанні, студенти зможуть отримати дипломи вузів-учасників програми з різних країн.

Університет імені П. Орлика проводить підготовку студентів за спільною програмою. Для магістрів, це спеціальності: право, педагогічна терапія і реабілітація, управління підприємництвом, управління якістю навколишнім середовищем, фінансовий менеджмент та бухгалтерський облік, інформаційні системи управління, інтеграційне навчання в середній школі. Бакалаври можуть також навчатися за спеціальностями архітектура і містобудування, комп’ютерні мережі і системи.

Основними освітніми напрямами, за якими польський вуз здійснює підготовку фахівців, є: архітектура і містобудування, системи безпеки, педагогіка, транспорт, управління, інженерія продукції, європеїстика, соціологія, право.

Термін навчання за магістерськими програмами становить 2 роки. Вартість навчання в цьому році навіть нижче за вартість навчання в українських вузах.

В результаті навчання випускники отримують диплом університету імені П.Орлика (український) і Вищої школи менеджменту (Євросоюзу).

Крім випускників університету ім. П. Орлика, в магістратуру польського вузу можуть вступити громадяни України, які мають диплом бакалавра, а з загальною середньою освітою – на бакалаврат. При цьому вступ до польського вузу не вимагає наявності сертифікатів ЗНО.

Довідки щодо програми можна отримати в адміністрації університету і по телефону (0512) 59-30-06; (0512) 55-07-36.