Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

МІЖНАРОДНИЙ КЛАСИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ПИЛИПА ОРЛИКА запрошує учнів старших класів на курси журналістики.

МІЖНАРОДНИЙ КЛАСИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ПИЛИПА ОРЛИКА
запрошує учнів старших класів на курси журналістики

Якщо ти мрієш стати журналістом, плануєш вступати до журналістського факультету, ці курси – твій гарантований крок до мрії.
ПРОТЯГОМ 2 МІСЯЦІВ ВИ ДІЗНАЄТЕСЬ
звідки беруться і як створюються новини,
де шукати і як перевіряти інформацію,
які існують професійні журналістські стандарти,
що таке журналістська етика, і з якими етичними проблемами доводиться стикатися кореспондентам,
поговоримо про «мову ворожнечі», про емоції і факти в новинах і методи маніпуляції суспільною думкою.

А ГОЛОВНЕ
на наших курсах ви підготуєтесь до творчих іспитів, які потрібно буде здавати, вступаючи на навчання до факультетів журналістики.
В більшості університетів для вступу на факультет журналістики гарних результатів ЗНО недостатньо. Чимало ВНЗ вимагають від абітурієнтів надання творчих доробків або проводять тестування зі знання стандартів сучасної української журналістики. І цьому не навчають в школі. А ми навчимо!
Адже на наших курсах викладатимуть журналісти-практики.

Керівник і викладач курсу – Ірина Заіка. Журналіст, що має понад 20 років досвіду роботи на телебаченні. Член Національної спілки журналістів України. Працювала на телебаченні в Києві інформаційним продюсером новин. 3 роки була власним кореспондентом програми «Вікна-Новини» Всеукраїнського телеканалу СТБ. Крім того, авторка та ведуча багатьох власних програм на миколаївському телебаченні, в тому числі, у прямому ефірі. Останнім часом очолювала редакцію новин Миколаївської філії Суспільного телебачення України (Телеканал «Миколаїв»).

Також на слухачів курсу чекають зустрічі з власним кореспондентом програми «ТСН» телеканалу «1+1» Лілією Родиною, колишнім речником прес-центру штабу Антитерористичної операції та прес-офіцером Одеського Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, а нині кореспондентом центру журналістських розслідувань, Ярославом Чепурним та очільницею Миколаївської філії Суспільного телебачення України Анастасією Тімановською.
На всіх учасників курсу також чекає екскурсія до Миколаївського телецентру. Учні на власні очі побачать, як працюють справжні журналісти, оператори, монтажери та телеведучі. Подивляться,що таке ньюзрум, як створюють телевізійні новини, і як працює радіостудія.
Для найбільш активних і завзятих слухачів курсу по його завершенню буде організоване стажування на Телеканалі «Миколаїв». Школярі зможуть самостійно зробити справжній сюжет в справжні новини. І використати цей матеріал в якості творчого доробку при проходженні творчого конкурсу на факультеті журналістики.
Навчання триватиме протягом 2 місяців, 2 рази на тиждень. Загальний обсяг курсу – 48 годин. Початок навчання – по мірі комплектування груп.
Навчання платне.
Подробиці за телефоном 093-021-54-77
НЕ ВІДКЛАДАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ ДО МРІЇ!