Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

МІЖНАРОДНИЙ КЛАСИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ.П.ОРЛИКА ДРУГИЙ РІК ПОСПІЛЬ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У ВОКАЛЬНОМУ КОНКУРСІ СЕРЕД МИКОЛАЇВСЬКИХ ВНЗ «PROДВИЖЕНИЕ VOICE – 2017»

17 листопада в Миколаївському обласному палаці культури відбувся щорічний студентський конкурс «PROдвижение VOICE-2017». Це авторський шоу-конкурс, учасники якого виступають в різних вокальних батлах наживо.

Як і в минулому році за кубок боролися представники 11-ти навчальних закладів Миколаєва. Всі учасники професійно вокалом не займаються, це для них лише хобі. Крім того, вони готувалися до виступів близько двох місяців і переживали не тільки за себе, але й за імідж свого ВНЗ.

Програму вели хлопці з команди «Легко і Просто», а організатором концерту традиційно була їх художній керівник Галина Щетиніна. Між конкурсами гостей і членів журі розважали танцювальні та вокальні колективи, повітряні гімнасти і, звичайно ж, команда КВН зі своїм жартам.

За підсумками конкурсу спеціальний приз отримав представник Чорноморського національного університету ім.П.Могили. Третє місце дісталося Миколаївському будівельному коледжу. Другу позицію розділили відразу два навчальні заклади – коледж імені Сухомлинського і Миколаївський коледж культури і мистецтв. Перший приз завоювали представники Національного університету ім.В.Сухомлинського і Миколаївського муніципального академічного коледжу. Володаркою «Гран-Прі» стала студентка Міжнародного класичного університету ім.П.Орлика Ельміра Гурбанова в образі легендарного рок-співака Фредді Меркюрі з композицією «The Show Must Go On». Під час нагородження народний депутат і почесний член журі Борис Козир подарував їй телефон.

Ельміра здобуває вищу освіту безкоштовно завдяки перемозі в конкурсі «Абсолютний талант», який щорічно проводить університет ім.П.Орлика серед учнів загальноосвітніх шкіл міста та області. Наступний конкурс відбудеться у марті 2018 року, тож у талановитої молоді є шанс отримати освітній грант.

Нагадаємо, що в минулому році в конкурсі «PROдвижение VOICE – 2016» здобув перемогу Едуард Мірошник, який вдало перевтілився в ексцентричного російського співака Шуру.

Професорсько-викладацький колектив та студентська рада університету щиро вітає Ельміру з перемогою та бажає й надалі творчо зростати і не зупинятися на досягнутому!