Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

До Дня збройних сил України в університеті імені П.Орлика організували справжні «Ігри патріотів»

День збройних сил України – свято, яке завжди відзначається в університеті з великим бажанням та патріотичним настроєм.

Зазвичай лунають щирі привітання військовослужбовцям та учасникам АТО. В освітньому закладі близько 30 родин військових навчаються на пільгових умовах та отримують допомогу.

У цей день культурний центр спільно зі Студентського радою Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика провели культурно–розважальну гру «Ігри патріотів», щоб показати військовим, наскільки вони цінні для нашої країни. А для студентів – це ще прекрасна нагода поспілкуватися з ними та дізнатися багато цікавого з їх військового буття.

Змагалися команда студентів та збірна команда випускників, військових та учасників АТО. Усім гравцям довелося перевірити свої сили у різноманітних пісенних, танцювальних та інтелектуальних конкурсах. За грою спостерігали вболівальники, викладачі та гості заходу, які усіляко підтримували команди та створювали атмосферу справжнього свята.

Журі підвело підсумки та визначило переможця. Перемогли військові! Кожний отримав приємний подарунок на незабутні враження!

Керівництво університету також долучились до привітань славних військовослужбовців та побажали усім незламної волі, сили в подоланні труднощів, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та здійснення всіх мрій.