Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Ціни зростають! Ми знаємо, як їх зупинити!

Ціни зростають! Ми знаємо, як їх зупинити!


Світ готується до економічної кризи.Чого чекати випускникам дев,ятих, одинадцятих класів, технікумів, ПТУ,  – всім, хто в цьому році вирішив розпочати свій шлях до вищої освіти? 

Вже не викликає сумніву факт, що платежеспроможність населення в цьому році серйозно знизиться.В той же час,  у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року,суттєво підніметься вартість навчання в державних закладах вищої освіти. В цьому році вона повинна становити не менше 60% від вартості, яку держава сплачує навчальному закладу за студента бюджетної форми навчання.

В середньому, вартість навчання становитиме  25000 гривень за рік.Важливо, також, враховувати, що кількість бюджетних місць буде суттєво знижено . А за найбільш престижними спеціальностями,  такі місця можуть бути І зовсім ліквідованими. Це стосується 38 спеціальностей: право; економіка; менеджмент; маркетинг; психологія; журналістика; туризм; готельно-ресторанна справа; облік та оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування; підприємництво, торгівля та біржова діяльність; комп’ютерна інженерія; медсестринство; фармація,  промислова фармація; фізична терапія та ерготерапія; громадське здоров’я  тощо.

Недержавні заклади вищої освіти менш залежні від фінансової політики Міністерства. Університет ім.П. Орлика, розуміючи ситуацію, що склалася в країні, з 15 КВІТНЯ розпочинає акцію реєстрації студентів на навчання  в 2020 році  ЗА ЦІНАМИ 2019 року.

Крім того,університет пропонує абітурієнтам зареєструватися у програмі  дуального навчання , вартість якого, за студента, сплачує роботодавець.

Бажаючим зареєструватися та прийняти участь у програмі,  – можна отримати інформацію за телефонами 0503947287 та 0512593001, або на сайті університету: mku.edu.ua. Адреса приймальної комісії  : м. Миколаїв, вул. Котельна 2