Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студентів Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика запросили на концерт Народних артистів України Назарія та Дмитра Яремчуків

За підтримки Клубу шанувальників творчості Назарія Яремчука у Міському палаці творчості учнів, 12 листопада, відбувся концерт Народних артистів України Назарія та Дмитра Яремчуків, на який запросили й студентів кафедри журналістики Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика.
 Молоді, але дуже талановиті співаки, сини легендарного Назарія Яремчука нарешті відвідали наше місто.

Брати Яремчуки співали переважно в дуеті та сольно. В їхньому виконані звучали відомі пісні: “Наша доля”, “Стожари”, “Родина”, “Вишиванка”, “Моя Україна — велика родина”, “Я так люблю, Україно, тебе”, “Хай щастить вам люди добрі”, “Два кольори” та інші.

Головним лейтмотивом їх концертів і творчості є, насамперед, ствердження української національної та патріотичної свідомості у суспільстві через звернення до таких важливих тем, як любов до рідної землі, Батьківщини, родини, країни, сім’ї, матері.

Брати Яремчуки з дитячих років займалися музикою, співали у хорі, були солістами дитячого вокально-інструментального ансамблю. Закінчили з відзнакою музичну школу по класу фортепіано. В 1992 році закінчили загальноосвітню школу з відзнакою і склали вступні іспити до Чернівецького державного музичного училища ім. С. Воробкевича на факультет “теорія музики”, яке в 1996 р. закінчили з відзнакою.

Того ж року вступили до Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського. Дмитро – по класу вокалу в професора Костянтина Огнєвого; Назар – по класу композиції в професора Івана Карабиця. У 2001 р., здобувши відповідну кваліфікацію та ступінь магістрів з відзнакою закінчили навчання.

Гановська Каріна