Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ П. ОРЛИКА СПІЛЬНО З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ ПЛАТФОРМИ «ALLSET» ПРОВЕДУТЬ БЕЗКОШТОВНИЙ трендовий СЕМІНАР «ЯК ПОЧАТИ СПІВРОБІТНИЦТВО З GOOGLE І ПРИВЕРНУТИ ФІНАНСУВАННЯ ВІД ПРОВІДНИХ ІНВЕСТОРІВ США»

УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ П. ОРЛИКА СПІЛЬНО З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ ПЛАТФОРМИ «ALLSET» ПРОВЕДУТЬ БЕЗКОШТОВНИЙ трендовий СЕМІНАР «ЯК ПОЧАТИ СПІВРОБІТНИЦТВО З GOOGLE І ПРИВЕРНУТИ ФІНАНСУВАННЯ ВІД ПРОВІДНИХ ІНВЕСТОРІВ США»
Університет імені П. Орлика спільно з уродженцем Миколаєва, випускником школи «Гіпаніс», генеральним директором платформи «Allset», Стасом Матвієнко, 5 жовтня 2019 року о 15.00 в актовій залі університету, проведуть безкоштовний семінар на тему: «Як співпрацювати з Google і залучити фінансування від провідних інвесторів США ».
Під час інтерактивного семінару спікери поділяться кейсами просування послуг і товарів в інтернеті на прикладах різних сфер бізнесу. Цей захід допоможе аудиторії зрозуміти, як випередити своїх конкурентів і стати лідером ринку. Після закінчення семінару кожному буде вручено сертифікат учасника.
Подібний семінар відбудеться найближчим часом у Львові. Вартість відвідування семінару у Львові від 200 до 500 доларів. А для миколаївців, наш земляк проведе його абсолютно безкоштовно.
Визнаний в корпоративної IT-індустрії фахівець, спікер Стас Матвієнко, розповість, як швидко збільшувати кількість заявок і як в довгостроковій перспективі залучати нових клієнтів. Як зібрати максимум інформації про відвідувачів сайту, аналізувати її і приймати правильні рішення щодо покращення сайту або всього бізнесу.
Семінар буде корисний, якщо Ви:
– виводьте свій бізнес в онлайн;
– вже працюєте в інтернеті, але не бачите відчутних результатів;
– хочете контролювати дії підрядників;
– ставите мету підвищити свою інтернет-маркетингову грамотність;
– дізнатися Лайфхак від кращих практикуючих лекторів в цій області.
ІНФОРМАЦІЙНЕ ДОСЬЄ:
Компанія Стаса Матвієнко «Allset» відома, як творець найбільшого в Америці провайдера онлайн замовлень в області ресторанного бізнесу. Основний офіс компанії знаходиться в Києві. Компанія залучила для України понад 10 мільйонів доларів США від провідних венчурних капіталістів, включаючи Andreessen Horowitz.
На сьогодні партнерами Allset є 1700 ресторанів в 11 містах США: Сан-Франциско, Пало-Альто, Нью-Йорк, Чикаго, Бостон, Остін, Сіетл, Лас-Вегас, Лос-Анджелес і Сан-Хосе.
Раніше Стас Матвієнко створив найбільшу в країнах СНД програму лояльності для мобільних пристроїв Advice Wallet, а потім запустив перший у Східній Європі додаток для мобільних платежів Settle.
У 2018 році, відповідно до рейтингу «Apple», компанія нашого земляка створила мобільний додаток, яке увійшло в топ 200 кращих мобільних додатків року в Америці.