Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Керівник стартапу YESTALK MESSENGE проведе для молоді Миколаєва та області безкоштовний тренінг по вибору професії

У понеділок, 17 грудня, Університет ім. П. Орлика пропонує молоді безкоштовно пройти тренінг від відомого коуча, рівень якого оцінили не тільки в Києві, а й в значній частині Європи.
Андрій Трутенко – керівник стартапу yestalk messenger, кандидат політичних наук, автор і ментор освітніх програм для підлітків і дорослих, – створив неймовірно цікавий і ефективний тренінг по визначенню і вибору майбутньої професії.
Коучинг – це своєрідний метод консультування, який полягає у спільній роботі з пошуку методів особистого поліпшення або професійного росту.
«Участь у тренінгу дозволить випускникам шкіл виявити індивідуальні здібності і схильності, необхідні у майбутній професії, визначити які професії їм підходять і чому, психологічно підтримати батьків у прийнятті життєво важливого рішення», – повідомили в прес-центрі навчального закладу.
Мета коуча – не вести людини за руку, оберігаючи від проблем і складнощів. Мета – допомогти повірити в свої сили, розкрити здібності і, спираючись на переваги, рухатися до нових вершин життя, – констатує Андрій Трутенко.
В рамках тренінгу, кваліфіковані фахівці розкажуть про сучасний стан ринку праці, найбільш затребувані професії, можливості вибору ефективної освітньої програми.
За результатами тренінгу молоді люди зможуть зорієнтуватися в тому, як розвинути, в повній мірі, здібності, необхідні для успішної самореалізації в привабливих професійних сферах.
Старшокласники ознайомляться з проектом «Оn-line ЗНО» і зможуть пройти пробне тестування за фахом, підібраною на тренінгу.
МИ ДОПОМОЖЕМО ТОБІ ДОСЯГТИ ТВОЇХ ЦІЛЕЙ
Нагадуємо, до 31.12.18 ТРИВАЄ НАБІР НА ЗАОЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ за спеціальностями:Транспортні технології (автомобільний транспорт)Підприємництво, торгівля і біржова діяльністьТехнології медичної діагностики і лікуванняФінанси, банківська справа і страхуванняПсихологія (медична психологія)Фізична терапія, ерготерапіяГотельно-ресторанна справаГеодезія та землеустрійКомп’ютерна інженеріяОблік та оподаткуванняДошкільна освітаПочаткова освітаМедсестринствоЖурналістикаМаркетингФармаціяТуризмПраво
ТРЕНІНГ ВІДБУДЕТЬСЯ 17 ГРУДНЯ 2018 р. о 15-00