Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Університет ім.П.Орлика здійснює підготовку за спеціальностями, які входять в ТОП найбільш затребуваних і високооплачуваних в Україні та світі

Напередодні дня Конституції, основи якої, для всього світу, заклав українець Пилип Орлик, – в Міжнародному класичному університеті ім.П.Орлика відбувся випуск студентів. Випускниками університетського комплексу в цьому році стали понад 700 осіб за напрямами і спеціальностями «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Лабораторна діагностика», «Фізична терапія і Ерготерапія», «Фармація», «Психологія», «Дошкільна освіта», « Початкова освіта »,« Готельно-ресторанний бізнес »,« Туризм »,« Право »,« Архітектура і будівництво (геодезія та землеустрій) »,« Транспортні технології (автомобільний транспорт) »,« Журналістика »,« Маркетинг »,« Фінанси, банківська справа, страхування »,« Облік і аудит »,« Підприємництво, товарознавство і біржова діяльність »,« Комп’ютерна інженерія ».

За даними статистики, саме ці спеціальності входять в ТОП самих затребуваних в Миколаївській, Одеській областях, Україні та світі.

Зокрема, в країнах Євросоюзу ТОП затребуваних для українців спеціальностей, це:

1.Праціаники медичних спеціальностей різного рівня: лікарі, лаборанти, ерго- і фізіотерапевти, медсестри, фельдшери, санітари.

2.Фармацевти.

3.IT фахівці.

  1. Фахівці в галузі будівництва (Геодезія та землеустрій).

5.Спеціалісти транспортних, переважно автомобільних, технологій.

  1. Представники готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Найбільш затребуваними в Україні, за даними статистики, на сьогодні вважаються:

1.IT фахівці

  1. Інтернет-маркетологи, фахівці з продажу.
  2. Економісти, бухгалтери, юристи.
  3. Фахівці в галузі будівництва, землеустрою, проектування (особливо об’єктів готельного і ресторанного бізнесу).
  4. Фармацевти всіх профілів і рівнів.
  5. Психотерапевти, психологи.

В Одесі найкраще працевлаштовуються фахівці в області послуг, продажів і торгівлі, готельно-ресторанного бізнесу, транспортних перевезень, фармації.

У Миколаєві, за даними, TRUD.COM, – найбільш високооплачуваними вважаються журналісти, айтішники, фахівці, що працюють в сільському господарстві, будівництві, автотранспорті, освіті, менеджменті, маркетингу. Затребувані в Миколаєві фахівці виробничої сфери, торгівлі, маркетингу, автотранспорту, IT-технологій, будівельних спеціальностей і готельно-ресторанного господарства.

У своєму зверненні, ректор університету ім.П.Орлика Людмила Матвієнко, звернулася до випускників:

«Я не вірю, що хтось не потрібен своїй країні.

Я не вірю стражданням, що супроводжується словом «дайте».

Люди, які мають гідну мету, які не бояться перешкод і наполегливо працюють, – досягають успіху. Успішні батьки, своїм прикладом, допомагають стати успішними своїм дітям. У цьому, досвід багатьох успішних людей і країн.

Ніколи не зупиняйтеся. Чи не завмирайте на своїх успіхах або невдачах. Тільки розвиток приносить нові ідеї. Тільки праця і нові ідеї ведуть до успіху.

Успіхів!

У нас все вийде, тому, що ми йдемо до своєї мети! ».