Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Кафедра журналістики МКУ ім. П.Орлика і «Преступности.НЕТ» запускають новий медіа-проект «Школа онлайн-журналістики»

Кафедра журналістики МКУ ім. П.Орлика і «Преступности.НЕТ» запускають новий медіа-проект «Школа онлайн-журналістики» – Copyright https: //news.pn Сьогодні в сфері масової інформації все більше популярності набувають нові медіа та онлайн-журналістика. Відповідаючи на виклики інформаційного суспільства, кафедра журналістики МКУ імені Пилипа Орлика та інтернет-видання «Преступности.НЕТ» розробили практичний курс для користувачів інформаційних онлайн ресурсів. Керівником проекту і провідним консультантом стане головний редактор видання «Преступности.НЕТ» Анатолій Чубаченко.

Інтенсивний курс занять в «Школі онлайн-журналістики» розрахований на студентів спеціальності «Журналістика» та суміжних спеціальностей Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика, які хочуть реалізувати себе в сфері інтернет-журналістики, а можливо, навіть, і стати журналістами «Преступности.НЕТ» .

Ідея роботи медіа школи на сьогодні досить актуальна, оскільки процеси глобалізації впливають на життя суспільства, поширюючи принципово нові моделі соціальної інтеграції, комунікації, суспільно-політичної активності, трансформують структуру інформаційного споживання. Для сучасного затребуваного журналіста необхідними вже стають навички оперативно, компетентно, неупереджено, грамотно і в найкоротші терміни запропонувати свій матеріал читачеві.

Кафедра журналістики МКУ ім. П.Орлика і «Преступности.НЕТ» запускають новий медіа-проект «Школа онлайн-журналістики» – Copyright https://news.pn

– Наш університет йде в ногу з часом. І для своїх студентів-журналістів ми пропонуємо найкращі бази практик, навчальні програми, закордонні стажування. Учасники «Школи» отримають корисний досвід і знання в сфері онлайн-комунікацій, – зазначила ректор МКУ імені Пилипа Орлика Людмила Матвієнко.

За підсумками навчання студенти МКУ тепер матимуть можливість, крім отримання диплома бакалавра своєї спеціальності, отримати і Сертифікат, який підтверджує практичне навчання в «Школі онлайн-журналістики». Раз в тиждень, протягом цілого дня студенти будуть зайняті практичною діяльністю на базі «Преступности.НЕТ».

У процесі навчання в «Школі онлайн-журналістики» випускники ознайомляться з основними правилами підготовки і написання новин для інтернет-ЗМІ, а також, джерелами отримання інформації; спробують себе в різних жанрах онлайн-журналістики; освоять основні принципи, які використовуються журналістами інтернет-видань в роботі; дізнаються, як провести фактчекінг, відрізнити фейк від правди і багато іншого.

Проект розроблений в рамках дуальної моделі навчання, при якій частина навчання проходить на базі навчального закладу, а частина на робочому місці. Світова практика свідчить, що дуальні форми навчання дають кращу якість освіти, підвищують конкурентоспроможність молодих випускників. Університет імені Пилипа Орлика використовує різноманітні моделі дуального освіти, що поєднують як закріплення за провідними підприємствами, так практики та стажування в найбільших українських і зарубіжних профільних компаніях. Це дозволяє студентам не тільки вивчити міжнародний досвід, а й отримувати достатньо високу оплату своєї праці, стати матеріально незалежними.

Курс підготовлений за безпосередньої участі викладачів МКУ імені Пилипа Орлика – теоретиків – кандидатів наук із соціальних комунікацій і кращих практикуючих журналістів Миколаївщини та України.

Фахівці університету також розробили різноманітні програми дій для абітурієнтів, які не склали ЗНО або недобрали необхідну кількість балів для вступу. Ці програми дозволяють кожній людині, яка бажає вчитися, знайти свій варіант здобуття вищої освіти.

Для кожної індивідуальної ситуації розроблений алгоритм, який отримав назву «Шанс». Завдання «Шансу» врахувати особливості ситуації, що склалася у абітурієнта, і запропонувати модель входу в освітній простір, що дозволяє отримати освіту шуканого рівня, не втрачати рік, а іноді, навіть виграти в часі.

Абітурієнтів, які бажають розпочати навчання в цьому році і визначити найбільш правильну навчальну програму очною, заочною та дистанційною моделі навчання, університет імені Пилипа Орлика щодня запрошує на консультації за телефонами приймальної комісії: (0512) 593 001, (0512) 550 736, (050) 394 72 87, а також за адресою: місто Миколаїв, вулиця Котельна, 2, сайт mku.edu.ua

Приймальна комісія університету нагадує, що набір на заочне відділення за всіма спеціальностями, курсам та освітніми рівнями триває до кінця 2018 року. Документи на цю форму навчання можна подати з

11 до 17 вересня

11 до 17 жовтня

11 до 17 листопада

11 до 17 грудня.

Набір на робітничі професії проводиться протягом усього року по мірі комплектування груп

МИ ПОМОГАЕМ ТОБІ ДОСЯГТИ ТВОЇХ ЦІЛЕЙ!

У ТЕБЕ ВСЕ ВИЙДЕ!