Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

НАУКОВІ ПРАЦІ ПРОФЕСОРА МИКОЛАЇВСЬКОЇ УНІВЕРСИТЕТУ ВІДЗНАЧЕНІ НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ

8 лютого 2018 р. редакційна колегія журналу «FARPLSS» вручила нагороду «Vyigotskiy Medal in Psychological Sciences» декану медико-соціономічного факультету, проректору з наукової діяльності та міжнародних відносин Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика – Наталії Олексіївні Євдокимовій, повідомляє прес-центр навчального закладу.

Дану нагороду вручають тим, хто вносить особливий внесок в розвиток психологічної науки, а також є новатором і має академічний, науковий авторитет в освітньому співтоваристві.

Євдокимова Н.О. з 2002 р. є науковим кореспондентом Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України. Автор понад 170 наукових і навчально-методичних робіт, голова Миколаївського обласного осередку ВГО «Товариство психологів України», засновник і керівник наукової школи. Вона активно пропагує і впроваджує наукові ідеї в психологічну практику Миколаївщини. Досягнення професора Євдокимової Н.О. визнані в Україні та за кордоном.

Колектив Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика вітає Наталію Олексіївну з такою важливою подією, бажає удачі та натхнення для нових наукових досягнень.