Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

ВИПУСКНИК ШКОЛИ «Гіпаніс» ЗАЛУЧИВ $ 5 МЛН ВІД GREYCROFT І ANDREESSEN HOROWITZ

Додаток для бронювання столиків і попереднього замовлення їжі в ресторанах Allset, засноване миколаївцем Стасом Матвієнко, залучив $ 5 млн, як повідомляє Forbes. Провідним інвестором виступив Greycroft. Разом з ним в раунді А брали участь Andreessen Horowitz, Vaizra Investments, Compound, FJ Labs і український SMRK.

Сервіс Allset дозволяє скоротити очікування замовлення в ресторані до мінімуму, заздалегідь забронювати столик, зробивши замовлення і оплативши його. Для ресторанів він також допомагає обслуговувати клієнтів ефективніше.

Компанія обслуговує 22 000 замовлень в більш ніж 700 закладах дев’яти міст США, включаючи Сан-Франциско, Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Чикаго. Щомісяця через додаток відбувається 11 000 замовлень. За вісім місяців обсяг замовлень Allset виріс в два рази.

За допомогою залучених коштів компанія планує збільшити витрати на маркетинг і розширити присутність в Штатах, підключивши в наступному році ресторани в таких містах як Вашингтон, Х’юстон, Філадельфія, Фенікс. Для цього стартап також планує розширити команду, більшість якої знаходиться в Україні. Всього у компанії три офіса: в Сан-Франциско, Нью-Йорку та Києві.

Перевагою українського стартапу Пібоді називає те, що сервіс обробляє і платежі за обіди. Це, на думку інвестора, дає компанії більше можливостей допомагати ресторанам, наприклад, з маркетингом і спеціальними пропозиціями на певні позиції. «Поки ресторани будуть бачити зростаючий попит взагалі, у них не буде проблем», – стверджує Пібоді, казино на деньги с выводом на карту на goodmagic.ru.

З поточним раундом загальна сума інвестицій Allset складе $ 8,35 млн. Останній раз компанія залучала кошти у вересні минулого року. Тоді Metamorphic Ventures і легендарний фонд Andreessen Horowitz інвестували в компанію $ 2,35 млн.