Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Юридичні клініки двох миколаївських ВНЗ братимуть участь у реалізації міжнародної програми Національної поліції України

Управління із забезпечення прав людини Національної поліції України розпочинає впровадження в Миколаєві міжнародної програми «Вуличне право» (Street law).

Дана програма була розпочата 30 років тому на юридичному факультеті престижного Джорджтаунського університету (Вашингтон, США), а потім поширилася по всьому світу. Програма «Street law» включає в себе питання так званого «живого права»: публічної політики, прав людини і демократії. Особливе місце в ній займає інформаційна, консультаційна, роз’яснювально-правова робота серед молоді та школярів міста, а також надання безоплатної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення.

У Миколаєві, в рамках реалізації програми, Національною поліцією України будуть задіяні юридичні клініки Одеської юридичної академії (м. Миколаїв) та Міжнародного класичного університету ім.П.Орлика. Зокрема, в університеті ім.П.Орлика участь в цій програмі здійснюється в рамках спеціалізації «Поліцейська служба», яку вивчає більшість студентів факультету «Економіки і права».

Юридична клініка університету імені П.Орлика надає незахищеним верствам населення безкоштовну правову допомогу шляхом усного консультування з юридичних питань, складання процесуальних документів (позовних заяв, скарг, клопотань та ін.). Підготовки відповідей у игровые автоматы вулкан формі правових висновків на письмові звернення громадян.

Отримати кваліфіковану допомогу і підтримку можна за телефоном 095-55-46-006 або зустрітися з фахівцями клініки за адресою: м. Миколаїв, вул. Котельня, 2. Графік роботи клініки: Вівторок-п’ятниця з 15.00 до 17.00.