Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

ШКОЛА «ГІПАНІС» РОЗПОЧАЛА ДВАДЦЯТИЙ ЮВІЛЕЙНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК У ТРІЙЦІ КРАЩИХ ШКІЛ МІСТА

У 2017 році загальноосвітній школі «Гіпаніс-ЕОС» виповнюється 20 років. Освітній комплекс «Гіпаніс- університет імені П.Орлика» – це один з перших недержавних навчальних закладів, створених в молодій незалежній Україні, що успішно працює до сьогоднішнього дня.

За результатами складання зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році школа впевнено увійшла в трійку кращих шкіл області за знаннями іноземної мови, поступившись тільки спеціалізованим школам № 2 і № 22, і зайняла 180 місце в топі найкращих шкіл країни.

В цілому, в «Рейтингу шкіл Миколаївської області за підсумками ЗНО-2017» брали участь 324 навчальних закладів, загальноосвітня школа «Гіпаніс-ЕОС» зайняла 8 місце і увійшла в Топ-500 кращих шкіл України.

«Наша школа не проводить конкурсних відборів, ми приймаємо всіх дітей і просто працюємо. Іноді батьки бачать в нас свою останню надію на гідне майбутнє дитини скачать apk игровых автоматов вулкан. І як бачите, ми справляємося», – повідомила директор школи Довгань Тамара Миколаївна.