Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Історія. Пам’ять. Перемога.

Історія стрімко біжить уперед. Останній рік приніс у життя українців надії та сподівання на мир та краще життя в майбутньому. Еквівалентом переосмислення історичних подій та ролі українського народу у світовій історії стали травневі свята.

заглавная

Цього року в Україні традиційному Дню Перемоги передував День пам’яті та примирення.  Вперше в історії колишні ветерани радянського війська та представники УПА змогли простити один одного і потиснути руки на знак пошани і примирення. Урочистості пройшли по всій країні. Вони не були помпезними і показовими.

День Перемоги відзначали не менш урочисто. Віддавали шану Ветеранам у кожному місті, у кожному селі. Вітали не тільки учасників другої світової війни, а й бійців, які сьогодні боронять незалежність України.

день победы 011

9 травня у Каштановому сквері Миколаєва відбувся концерт, присвячений Дню Перемоги. Зворушливою піснею «Когда окончится война» привітав ветеранів студент нашого університету Валерій Битка. Вокальну майстерність Валерій вдосконалює в Культурному центрі університету. (Керівник центру –  Навроцька Вікторія Вікторівна). За свою коротку артистичну кар’єру талановитий співак встиг стати лауреатом міського конкурсу героїко-патріотичної пісні.

день победы 029

Ми шануємо героїв війни, ми пишаємось героями мирного часу!