Ресторанне обслуговування

Ресторанний ринок України наближається до європейської моделі. Все більше уваги приділяють тому, щоб навіть в дрібних деталях відповідати тим високим стандартам, які надає Європа. Спеціальність “Ресторанне обслуговування” є популярною серед абітурієнтів.

Адміністратор – головна фігура в управлінні обслуговування, яка організовує конкретну діяльність підлеглих працівників і одночасно сама виконує певний обсяг виробничих функцій. Робота вимагає ініціативи, організаторських здібностей, ввічливості, доброзичливості, схильності до підприємницької діяльності, знань у сфері ресторанного бізнесу.

Навчання здійснюється за новим навчальним планом з терміном навчання 2,5 роки – на базі 11 класів; 3,5 роки – на базі 9 класів.

Високий рівень підготовки забезпечує колектив висококваліфікованих педагогів.

Майбутні фахівців одержать організаційно-управлінську, виробничу та економічну підготовку. Вивчають: організацію та технологію обслуговування в закладах ресторанного господарства (РГ), основи технології в закладах РГ, устаткування закладів РГ, санітарію та гігієну в РГ, барну справу, управління якістю продукції та послуг, основи менеджменту, маркетингу, правознавства, діловодство та інші.

Практичне навчання здійснюється на сучасних закладах ресторанного господарства різних форм власності, а також (за бажанням) студенти виїжджають на літню практику до мальовничого Криму.

Ми навчимо Вас:

  • формам та методам сучасного обслуговування;
  • організовувати і керувати роботою підлеглих;
  • запроваджувати раціональні прийоми та методи обслуговування споживачів;
  • здійснювати контроль за дотриманням встановлених норм обслуговування;
  • розкриємо таємниці  ефективної роботи менеджера в ринкових умовах.

 

Якщо Ви хочете отримати перспективну спеціальність – звертайтеся до нас!

2

Leave a comment