Ресторанний ринок України наближається до європейської моделі. Все більше уваги приділяють тому, щоб навіть в дрібних деталях відповідати тим високим стандартам, які надає Європа. Спеціальність “Ресторанне обслуговування” є популярною серед абітурієнтів.
Адміністратор – головна фігура в управлінні обслуговування, яка організовує конкретну діяльність підлеглих працівників і одночасно сама виконує певний обсяг виробничих функцій. Робота вимагає ініціативи, організаторських здібностей, ввічливості, доброзичливості, схильності до підприємницької діяльності, знань у сфері ресторанного бізнесу.
Навчання здійснюється за новим навчальним планом з терміном навчання 2,5 роки – на базі 11 класів; 3,5 роки – на базі 9 класів.
Високий рівень підготовки забезпечує колектив висококваліфікованих педагогів.
Майбутні фахівців одержать організаційно-управлінську, виробничу та економічну підготовку. Вивчають: організацію та технологію обслуговування в закладах ресторанного господарства (РГ), основи технології в закладах РГ, устаткування закладів РГ, санітарію та гігієну в РГ, барну справу, управління якістю продукції та послуг, основи менеджменту, маркетингу, правознавства, діловодство та інші.
Практичне навчання здійснюється на сучасних закладах ресторанного господарства різних форм власності, а також (за бажанням) студенти виїжджають на літню практику до мальовничого Криму.
Ми навчимо Вас:
Якщо Ви хочете отримати перспективну спеціальність – звертайтеся до нас!