Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Шановні колеги, студенти, співробітники Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика! Прийміть найщиріші вітання з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги, студенти, співробітники Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

Цього року українці вразили весь світ своєю сміливістю, незламністю, взаємопідтримкою та здатністю давати відсіч лютому ворогу, який прийшов в наш спільний дім. Не зважаючи на всі виклики сьогодення, колектив Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика продовжує надавати освітні послуги, дбає про надійний тил для наших захисників, адже тільки разом ми можемо подолати все.

Напередодні свят ректорат висловлює щиру вдячність колективу за наукові, творчі здобутки, волонтерську діяльність. Завдяки злагодженій роботі єдиної команди, відданій праці та ініціативі кожного нам вдається зберегти та примножувати найкращі традиції ЗВО, впевнено триматися в освітньому просторі. Будьмо кожен на своєму місці, працюймо на благо нашої України, допомагаймо і підтримуймо одне одного заради світлого майбутнього!

Нехай прийдешній 2023 -й буде роком Перемоги, здійснення задумів, нових можливостей і досягнень, благополуччя, процвітання та відновлення!

З повагою, ректорат та адміністрація Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика