Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Миколаївський університет запропонував програму «Шанс. Поновлення» для тих, хто свого часу не встиг чи не зміг закінчити виш

Миколаївський університет запропонував програму «Шанс. Поновлення» для тих, хто свого часу не встиг чи не зміг закінчити виш

Програма «Шанс. Поновлення» стартувала в Університеті імені Пилипа Орлика. Ця програма розроблена для тих, хто з якихось причин не зміг закінчити вищу освіту, незалежно в якому році та за якою спеціальністю навчався.

Приймальна комісія Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика розробила концепцію цієї програми та презентувала на зустрічі з журналістами. Як стало відомо, поновитись, колишній студент, може на будь-яку спеціальність, за якою навчався в Університеті імені Пилипа Орлика чи будь-якому іншому виші.

«В університеті надали максимум можливостей для тих, хто з якихось причин не зміг закінчити будь-який вищий навчальний заклад раніше. Якщо студент має академічну довідку про навчання, він має законне право просто поновитись в навчальному закладі», – зазначила на зустрічі відповідальний секретар приймальної комісії Ганна Жданова.

В університеті ім. П. Орлика такі студенти можуть без проблем продовжити навчання на будь-якому рівні – від фахового молодшого бакалвра до бакалавра, залежно від того, на якому рівні вони навчалися раніше.

Поновлення можливе на той рівень освіти, з якого пішов студент.
В Університеті Пилипа Орлика навчання на освітньому рівні фаховий молодший бакалавр здійснюється за такими спеціальностями:

  • фармація, промислова фармація;
  • право;
  • комп’ютерна інженерія;
    – журналістика;
    – готельно-ресторанна справа;
    – геодезія та землеустрій;
  • фінанси, банківська справа та страхування;
  • облік та оподаткування;
  • маркетинг;
  • підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
  • медсестринство.

Спеціальності програми бакалавр:
Транспортні технології (автомобільний транспорт)
Фінанси, банківська справа та страхування
Психологія
Фізична терапія, ерготерапія
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Комп’ютерна інженерія
Дошкільна освіта
Початкова освіта
Медсестринство
Журналістика
Фармація, промислова фармація
Туризм
Право.

Також журналісти дізналися, що вже є ті, хто скористався цією програмою, і став студентом ще цього року.
«Це чудовий шанс знову почати вчитися. Бо знання здобувати ніколи не пізно! А іноді дуже навіть необхідно», – студентка Ганна Сергеєнко.
«Думаю, це чудова можливість, яка допомагає все-таки отримати бажану професію, навіть якщо раніше цьому завадили обставини» – студент Вадим Чернієнко.
«Університет дає тобі великі можливості, щоб ти розвивався, не сидів на місці, і тому такі програми дають поштовх, на який чекали ті, хто не закінчив ВНЗ», – студент Данило Кабанов.

Як зазначила Ганна Жданова: «Зараз також є чудова можливість паралельного навчання для студентів з інших вузів в Університеті імені Пилипа Орлика. Це дасть змогу освоїти ще одну спеціальність”.

Скористайтеся цим шансом у вас є можливість до 1 лютого.
Встигни, попри все, здійснити свою мрію про вищу освіту вже до 01 лютого 2023 року в Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика.

Отримати більш детальну інформацію можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2
телефони: 050-394-72-87 (viber, telegram), 050-198-58-93 (viber), 098-565-76-57
Чат бот: https://t.me/MKUVstup_bot
Сайт: mku.edu.ua
Електронна пошта: mku.osvita@gmail.com,
Instagram, Facebook, TikTok: mkuim.pilipaorluka, mkuim.pilipaorluka
Telegram: МКУ ІМ. ПИЛИПА ОРЛИКА
YouTube: МКУ ім. Пилипа Орлика