Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Чи встигнуть випускники 9-го класу вступити до Коледжу в цьому році? Що варто знати

Питання, до якого навчального закладу можна вступити після 9 класу і чи варто, взагалі, завчасно йти зі школи в доросле життя,- актуальне для багатьох учнів та їх батьків.
Розглянемо навчання в коледжі. Воно, безумовно, має свої переваги:
• в коледж простіше вступити, ніж потім, після 11 класу, до вишу. Адже потрібен лише мотиваційний лист. ЗНО/НМТ здавати не потрібно;
• коли випускники 11 класу тільки закінчують школу, випускники коледжу вже можуть отримати диплом, працювати за фахом та мати заробітну платню;
• з 16 років студенти коледжу можуть поїхати на стажування за кордон та отримувати стипендію від 350 євро на місяць, разом з безкоштовним харчуванням та проживанням;
• працювати за фахом, після закінчення коледжу, можна одночасно із здобуттям вищої освіти рівня бакалавр;
• фаховий молодший бакалавр, випускник коледжу, зможе вступати до вишу одразу на третій курс і отримати рівень «бакалавр» на 2 роки раніше, порівняно з випускником 11 класу.

За свідченням фахівців, найбільш популярні професії для тих, що можна отримати після закінчення 9 класів, це: ГОТЕЛЬЄР, РЕСТОРАТОР, АДМІНІСТРАТОР, МЕТРДОТЕЛЬ, ФАХІВЕЦЬ З КОНФЕРЕНЦ-СЕРВІСУ, ЗЕМЛЕВПОРЯДНИК, ЮРИСТ, ЮРИСТКОНСУЛЬТ, ФАРМАЦЕВТ, МЕДИЧНА СЕСТРА (МЕДИЧНИЙ БРАТ), МАРКЕТОЛОГ, ФІНАНСИСТ, ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖЕР, СПЕЦІАЛІСТ З ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ БАНКІВСЬКОГО СЕКТОРУ, ФАХІВЕЦЬ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ, ПРОГРАМІСТ, ФАХІВЕЦЬ ІНФОКОМУНІКАЦІЙ, СИСТЕМНИЙ АДМІНІСТРАТОР, ГЕОДЕЗИСТ, ЖУРНАЛІСТ, БУХГАЛТЕР, БРОКЕР, СТРАХОВИЙ АГЕНТ, ТОРГОВЕЛЬНИЙ ПРЕДСТАВНИК, АГЕНТ З КОМЕРЦІЙНИХ ПОСЛУГ, ТОЩО.

Всі ці професії можливо отримати у Коледжі Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика, навчаючись за спеціальностями:
Фармація
Право
Комп’ютерна інженерія
Журналістика
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Фінанси, банківська справа та страхування
Облік та оподаткування
Маркетинг
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Медсестринство

Мрієш стати студентом? Мрієш стати професіоналом? Це можливо за умови подання документів в коледж до 13 серпня 2022 року.
В Коледжі Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика загальноосвітні дисципліни , як і інші,викладають висококласні фахівці, викладачі вищої категорії, переможці конкурсів, кандидати і доктори наук.

Отримати більш детальну інформацію можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2
телефони: 050-394-72-87 (viber, telegram), 050-198-58-93 (viber), 098-565-76-57
Чат бот: https://t.me/MKUVstup_bot
Сайт: mku.edu.ua
Електронна пошта: mku.osvita@gmail.com,
Instagram, Facebook: mkuim.pilipaorluka, mkuim.pilipaorluka
Telegram: МКУ ІМ. ПИЛИПА ОРЛИКА
YouTube: МКУ ім. Пилипа Орлика

Дізнайся першим ексклюзивну інформацію про університет та будь у курсі подій. Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика – пропозиція високоякісної вищої освіти в Україні!