Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Міжнародний класичний університет ім. П. Орлика підготував звернення до абітурієнтів.

Дорогий друг!

Ти мрієш стати успішним? Досягти того, що не зможуть інші? Прожити яскраве і щасливе життя?

Ми підкажемо тобі, як це зробити!

1. ОБЕРИ ПРОФЕСІЮ

Познайомся зі спеціальностями нашого університету. Повір, тут є з чого вибрати!

Зверни увагу на напрями вибору. Вони піднімуть твій рейтинг на ринку праці і допоможуть знайти свою нішу в бізнесі …

Фармація (фармація ветеринарна; фармація в косметології; побічна дія лікарських засобів).

Медсестринство (лікувальна справа; акушерство; косметологія; дієтологія, масаж і ЛФК).

Технології медичної діагностики і лікування (експлуатація медичної техніки; функціональна діагностика).

Фізична терапія і ерготерапія (дієтотерапія; фітнес; пілатес, масаж і ЛФК; психологічна терапія та реабілітація).

Психологія (психологія креативності; медична психологія; психологія бізнесу; психологія кризових ситуацій).

Дошкільна освіта (психологія в дошкільних установах; дефектологія і логопедія; іноземна мова).

Початкова освіта (психологія в початковій школі; дефектологія і логопедія; іноземна мова).

Готельно-ресторанна справа (інтерактивний ресторанний бізнес; анімація; інноваційні технології; туристичний бізнес).

Туризм (курортологія; міжнародний туризм; готельно-ресторанний бізнес; гід, екскурсовод, перекладач в туризмі).

Право (патрульно-поліцейська служба; адвокатура; нотаріат; слідство і прокуратура).

Геодезія та землеустрій (геодезія в будівництві; страхування і оцінка землі і нерухомості; правове регулювання земельних відносин).

Транспортні технології (організація міжнародних перевезень; транспортний менеджмент та логістика, страхування на автотранспорті).

Журналістика (телерадіожурналістика; інтернет-журналістика; реклама в ЗМІ).

Маркетинг (менеджер продукту; маркетолог продукту; інтернет маркетинг; рекламний бізнес; дизайн веб-ресурсів).

Фінанси, банківська справа і страхування (страхування землі і нерухомості; соціальне, медичне, пенсійне страхування; бізнес аналітика, страхування на автотранспорті).

Облік та оподаткування (митний контроль і аудит; бізнес аналітика).

Підприємництво, товарознавство і біржова діяльність (біржові технології онлайн; товарознавство в міжнародному бізнесі і митній справі; ріелторська діяльність; інтернет-комерція).

Комп’ютерна інженерія (кібер-безпека; дизайн веб-ресурсів; програмне забезпечення систем).

Громадське здоров’я.

Менеджмент організації (Публічне управління і адміністрування).

ІІ. ВИКОРИСТОВУЙ ШАНС ПОЧАТИ НАВЧАННЯ В ЦЬОМУ РОЦІ, НАВІТЬ ЯКЩО НЕ здано ЗНО АБО НЕ набрати потрібну кількість БАЛІВ

Фахівці нашого університету розробили різноманітні програми дій для абітурієнтів, які не склали ЗНО або недобрали необхідну кількість балів для вступу. Ці програми дозволяють кожній людині, яка бажає вчитися, знайти свій варіант здобуття вищої освіти.

Для кожної індивідуальної ситуації розроблений алгоритм, який отримав назву «Шанс». Завдання «Шансу» врахувати особливості ситуації, що склалася у абітурієнта, і запропонувати модель входу в освітній простір, що дозволяє отримати освіту шуканого рівня, не втрачати рік, а іноді, навіть виграти в часі.

Запам’ятай! Відсутність ЗНО – це не трагедія, а можливість вибору свого шляху до вищої освіти.

ІІІ. ОБЕРИ УНІВЕРСИТЕТ

Саме університет ім. П. Орлика дасть тобі те, що не зможуть інші. Чому?

Давай спробуємо розібратися ….

1. Вибір спеціальностей, затребуваних на ринку праці України і світу, у нас дуже широкий.

2. Незалежно від результатів ЗНО кожен в нашому вузі знайде свій шлях до вищої освіти і успішної кар’єри. 

3. Заробити на навчання і стати фінансово незалежним від батьків реально. Дуальна система освіти, за якою навчаються студенти багатьох країн, з’єднує навчання з корисною, цікавою і високооплачуваною практикою в різних куточках світу.

Завдяки взаємодії навчального закладу і роботодавця, під час проходження практики на профільному підприємстві, роботодавець не тільки оплачує стипендію, а й компенсує навчальному закладу вартість навчання практиканта. При цьому, така оплата не тягне за собою будь-яких зобов’язань студента щодо його працевлаштування після закінчення вузу.

В рамках такої моделі в канікулярний час і на практиці студенти проходять оплачувані закордонні стажування в Болгарії, Туреччині, Польщі, Чехії, Німеччини, Греції, Італії, ОАЕ.
Офіційно заключені договори про співпрацю, перевірені роботодавці, відомі підприємства і реальний виробничий досвід є гарантами високопрофесійної підготовки, працевлаштування та кар’єрного зростання майбутніх фахівців. Це унікальна можливість не тільки безпроблемно поєднувати практичну підготовку та навчання, а й заробити на оплату за навчання і стати фінансово незалежним.
В середньому під час стажування студенти заробляють від 400 до 1200 доларів на місяць плюс чайові, бонусні і преміальні надбавки. Витрати на переїзд також компенсуються роботодавцем. Обов’язково присутнє страхування, організовано триразове харчування та проживання за рахунок приймаючої сторони. Під час стажування, навіть у позаробочий час, всі студенти знаходяться під постійним контролем, як з боку роботодавця, так і з боку університету.
Деякі напрямки стажувань, наприклад, в Туреччині і Болгарії, не вимагають знань іноземних мов і дають можливість учасникам стажування вже безпосередньо на місці почати вчити мову при спілкуванні з носіями мови, що більш ефективно. Всі програми стажувань включають в себе не тільки роботу, а й практичне навчання – тренінги, семінари, медіа-сесії, що допомагає набути професійних навичок «з нуля».
Теоретичне навчання плюс «занурення» в практичну діяльність за фахом за кордоном, можливість вдосконалити мовну підготовку, набути досвіду роботи в компаніях світового рівня, побачити світ і стати фінансово незалежним – все це пропонує своїм абітурієнтам університет імені Пилипа Орлика.

4. У нас ти зможеш навчатися за двома спеціальностями, оплачуючи за другу всього 50% (на ринку праці більш цінуються універсальні фахівці, наприклад, IT-шники зі знаннями маркетингу).

5. Ти завжди мріяв бути людиною світу. Тебе приваблюють різні країни. Ти хочеш знайти себе в кожній з них …..

Програми подвійних дипломів з вузами інших країн, можливість практики і працевлаштування у визнаних світових роботодавців, – це гідна допомога на шляху до мети.

ІV. ПЕРЕВІР Наші можливості ДОПОМОГТИ ТОБІ СТАТИ ТАКИМ, ЯК ТИ ХОЧЕШ

1. Наш вуз єдиний в Миколаєві, який має власну успішну і визнану базу практики, це:

ШКОЛА «Гіпаніс-ЕОС» (багаторазово в десятці кращих в Миколаївській області, неодноразовий переможець рейтингів ЗНО, призер Національного конкурсу «Благодійна Україна»).

ДИТЯЧИЙ САДОК «ГРАНД ГІПАНІС» (неодноразовий переможець республіканських рейтингів «Лідер галузі», «Ділова гордість України», «Зірка якості»).

МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР «РЕА-МЕД» (лідер республіканської рейтингу «Лідер галузі», призер Національного конкурсу «Благодійна Україна»),

Всі вони, як і туристична компанія «Кенгуру», входять в структуру університетського комплексу і дозволяють щодня навчати студентів на кращих зразках.

2. Наші студенти мають можливість заробляти не тільки на практиці. Вуз стимулює маркетингові, навчальні, наукові та творчі успіхи студентів.

3. Ефективно працює система грантів на безкоштовне і пільгове навчання. Значна частина програм орієнтована на учасників АТО. Це наш борг перед людьми, ризикувати життям за щасливу і мирну Україну.

4. 80% людей, які будуть навчати тебе у вузі, це доктори і кандидати наук. Більшість з них мають досвід практичної роботи за фахом і успішного ведення бізнесу.

V. ЗВЕРНИ УВАГУ!

1. Якщо ти живеш не в Миколаєві і не маєш можливості виїхати на навчання, вуз прийде до тебе додому.

Нами розроблена унікальна модель навчання, що з’єднує елементи кейсової, дистанційної, денної та заочної форм навчання, що дозволяє переносити значну частину навчально-консультативної роботи на місці проживання студентів.

2. Існує цілий ряд категорій абітурієнтів, які, в силу тих чи інших причин, не можуть перебувати в навчальних закладах, але, в той же час, потребують отримання освіті. Це, –

– українці, що працюють за кордоном,
– військовослужбовці,
– плавсклад, що працює за контрактом,
– люди з обмеженими, за станом здоров’я, можливостями пересування і т.д.

Багато з таких людей мають пільги, щодо ЗНО.
Для них університет працює в дистанційній моделі, яка не вимагає фізичної присутності в стінах навчального закладу. Використовується, переважно, платформа moodle і комунікація в зумі. Вартість такого навчання значно нижче базової вартості навчання в університеті.

3. Університет ім. П. Орлика здійснює підготовку від робітничої професії до аспірантури.

  • Для випускника дев’ятого класу підготовка може початися з рівня молодшого бакалавра.
  • Учні 10-11 класів, паралельно зі школою, можуть дистанційно почати освоєння робочої професії і, таким чином, скоротити час свого навчання в вузі.
  • Випускників 11 класу ми чекаємо на бакалавраті.
  • Фахові молодші бакалаври продовжують навчання в якості бакалаврів, бакалаври стають магістрами, а магістри – аспірантами.

4. Якщо ти вибрав наш вуз, але сумніваєшся у виборі професії, приходь на тестування і консультацію з психологами. Вони допоможуть утвердитися у виборі або знайти інші варіанти. Адже ти вибираєш справу свого життя! (050-198-58-93 – телефон записи до психолога-консультанта профорієнтаційного кабінету Психологічної служби університету.

Абітурієнтів, які бажають розпочати навчання в цьому році, і визначити найбільш правильну навчальну програму очної або дистанційною моделі навчання, Університет імені П. Орлика щодня запрошує на консультації.

Розібратися кожен у своїй ситуації більш конкретно і отримати детальну інформацію абітурієнти можуть в приймальні комісії за адресою: м.Миколаїв, вул. Котельна, 2, тел. +38 (050) 198-58-93 +38 (098) 565-76-57