Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

У МИКОЛАЄВІ СТАРТУВАЛА ТРЕНІНГОВА ПРОГРАМА ВІД ІТАЛІЙСЬКИХ ШЕФ-КУХАРІВ. ВСТИГНІСТЬ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

З 12 лютого у Миколаєві почала працювати практична тренінгова програма для бажаючих навчитися працювати у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі. Ця програма – результат співпраці Університету імені Пилипа Орлика та італійських партнерів: Середземноморського союзу шеф-кухарів Італії та кулінарної школи «Settima Luna».

Учасники серії тренінгів у процесі освоєння програми отримають теоретичні знання та практичні навички від представників Середземноморського союзу шеф-кухарів Італії та кулінарної школи «Settima Luna». На базі Університету Пилипа Орлика відомі кухмейстри проведуть професійне навчання, а далі запропонують реальне менторство під час практичного стажування в Італії.

Програма міжнародної професійної підготовки у сфері ресторанно-готельного обслуговування проводиться за спеціалізаціями: кухар; кондитер; піцайоло; офіціант; бармен; адміністратор зали.

У практичну тренінгову програму італійські ресторатори включили:

– Безкоштовні курси італійської мови (необхідний мінімум);

– Безкоштовні майстер-класи з вивчення основ традиційної італійської кухні;

– Безкоштовну дегустацію італійських продуктів;

– Безкоштовний проїзд на стажування (Україна-Італія-Україна);

– Безкоштовне проживання та харчування безпосередньо на базі практики;

– Щомісячну стипендію 350 євро.

Учасниками Програми стали студенти, слухачі Центру робітничих професій, студенти, які не закінчили вищу освіту, але встигли поновитись в університеті.

Програма, організована на базі Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика, є єдиною програмою такого рівня в Україні. Її випускники, після закінчення стажування, отримають сертифікат про проходження міжнародного стажування,  а також реальну можливість продовження навчання.

Університет імені Пилипа Орлика – один із небагатьох вузів, який впроваджує європейську модель дуального навчання. До її програми входить проходження тренінгів від міжнародних партнерів на базі університету, участь у семінарах професійної майстерності, набуття реального практичного досвіду у найпрестижніших туристичних та готельно-ресторанних комплексах світу.

Для студентів дуальна модель, це ще реальна можливість заробити під час оплачуваного стажування, а також отримати нові знання, якісну професійну підготовку та перспективу індивідуального розвитку.

Навчання проводитиметься з 12 лютого по 15 травня (практичне навчання та теорія) та з 15 червня по 15 вересня практичне стажування в Італії в регіоні Монте-Горгано в провінції Фоджа на березі Адріатичного моря.

Така програма Університету імені Пилипа Орлика – це унікальний шанс отримати потрібну спеціальність, а також – побачити світ, розширити свій кругозір, отримати якісну мовну практику та, звичайно ж, практичні навички за своєю спеціальністю у ресторанах та готелях всесвітньо відомих курортів.

Встигнути розпочати навчання на програмі можна до 25 лютого. Довідки про порядок надходження можна отримати у приймальній комісії університету.

Загалом університет ім. П. Орлика здійснює підготовку за такими спеціальностями:

МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР:

Фармація, промислова фармація

Право

Комп’ютерна інженерія

Журналістика

Готельно-ресторанна справа

Геодезія та землеустрій

Фінанси, банківська справа та страхування

Облік та оподаткування

Маркетинг

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Медсестринство

БАКАЛАВР:

Транспортні технології (автомобільний транспорт)

Технології медичної діагностики та лікування

Фінанси, банківська справа та страхування

Психологія

Фізична терапія, ерготерапія

Готельно-ресторанна справа

Геодезія та землеустрій

Комп’ютерна інженерія

Дошкільна освіта

Початкова освіта

Медсестринство

Журналістика

Фармація, промислова фармація

Туризм

Право

МАГІСТР:

Фінанси, банківська справа та страхування

Фармація, промислова фармація

Фізична терапія, ерготерапія

Готельно-ресторанна справа

Комп’ютерна інженерія

Громадське здоров’я

Менеджмент

Психологія

Туризм

Право

АСПІРАНТУРА:

Психологія

Отримати більш детальну інформацію та зареєструватись на проект можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2, або за телефоном: 050-394-72-87, 0935120012, 0501985893 (viber), 0503947222, сайт mku.edu.ua